3az1-ben kerti játszótér csúszdával és hintával Inlea4fun LION - kék | Kerti játszótér | Inlea.hu - a játék webáruház
06 21 2000 310

3az1-ben kerti játszótér csúszdával és hintával Inlea4fun LION - kék

Az Inlea4Fun 3 az 1-ben kerti játszótér igazi kalandokat rejt minden gyermek számára! Összeszerelése egyszerű, így a szülők is kedvelni fogják, hiszen bármikor könnyen elpakolható. Ezen a vidám játszótéren minden gyermek szívesen játszik majd. A játszótér minden eleme kiváló minőségű HDPE anyagból készül, mely nagy ... Teljes leírás

Lehetséges választások

53 900 Ft
Készleten 5-8 munkanapon belül
Gyártó: Inlea4Fun
Cikkszám: ZOG.TB-201A


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen vagy a 06 21 2000 310 telefonszámon

Az Inlea4Fun 3 az 1-ben kerti játszótér igazi kalandokat rejt minden gyermek számára! Összeszerelése egyszerű, így a szülők is kedvelni fogják, hiszen bármikor könnyen elpakolható. Ezen a vidám játszótéren minden gyermek szívesen játszik majd. 

A játszótér minden eleme kiváló minőségű HDPE anyagból készül, mely nagy sűrűségű 0,942-0,965 g/cm3 polietilén anyag. A HDPE egy rugalmasabb anyag és jobban ellenáll a mechanikai sérüléseknek. Minden fal és alkatrész kettős rétegből készül. Ez azt is lehetővé teszi, hogy a falakat homokszerű betéttel töltse ki, amely a szerkezet stabilitását biztosítja. A nagy alkatrészek megkönnyítik az összeszerelést.  Lekerekített szélei biztosítják, hogy a legkisebbek is biztonságban játszhassanak a szabad levegőn. 

Figyelmeztetés: A termék kültér és beltéri használatra is alkalmas, illetve csak felnőtt közvetlen felügyelete mellett használható!

Jellemzői:

- HDPE polietilén anyagból készült

- alkalmas kültérre és beltérre is

- kosárlabda gyűrű labdával

- hosszútávú szórakozást nyújt minden gyermek számára

- lekerkített szélek

 Termék paraméterei

Ajánlott korosztály: 1+

Méretek:

- hossz: 128 cm

- szélesség: 161 cm

- magasság: 124,5 cm

- csúszda hossza: 136 cm

- teljes hossz a kosárlabda gyűrűvel: 160 cm

Csomag súlya: 17 kg

Csomag mérete: 137 x 37 x 64 cm

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!