AGA hordozható tárcsa PO2453 80 cm | Kerti grill | Inlea.hu - a játék webáruház
06 21 2000 310

AGA hordozható tárcsa PO2453 80 cm

A hordozható acél tárcsával könnyen grillezhet a teraszon vagy a kertben, és egy kellemes romantikus hangulatot varázsolhat bárátai körében. A kerek tárcsa kb. 80 cm átmérőjű és mélysége 21 cm-es. A tál tömör acélból készült, melynek vastagsága körülbelül 2,5 mm. A maximális biztonság és stabilitás érdekében, fel van szerelve ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Átmenetileg készlethiányos
Gyártó: AGA
Cikkszám: k8084


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen vagy a 06 21 2000 310 telefonszámon

A hordozható acél tárcsával könnyen grillezhet a teraszon vagy a kertben, és egy kellemes romantikus hangulatot varázsolhat bárátai körében. A kerek tárcsa kb. 80 cm átmérőjű és mélysége 21 cm-es. A tál tömör acélból készült, melynek vastagsága körülbelül 2,5 mm. A maximális biztonság és stabilitás érdekében, fel van szerelve négy masszív talapzattal, mely ugyanabból az anyagból készült. Az első használat előtt alapossan ki kell égetni és megtisztítani a védőrétegtől. 

Jellemzői:

- a levegő könnyed áramlása érdekében 5 nyílással van ellátva

- könnyű tárolás

- minőségi kidolgozás

- a védőréteg eltávolítása után fokozatosan oxidálódik, és megkapja a jellegzetes fémes patina felületet


A szállítási időtartam eltérhet a feltüntetett szállítási időtől. A szállítási időről pontosabb tájékoztatást az ügyfélszoglálatunkon tájékozódhat.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető. 

 Termék paraméterei

Anyaga: masszív acél

Az acél vastagsága: 2,5 mm, a lábak 4 mm

Tűzhely átmérője: 80 cm

Tárcsa mélysége: 21 cm

Teljes magasság: 33 cm

Súly: kb. 17 kg

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek