06 21 2000 310

Amit tudni kell az elektromos kisautókról

A kisfiúk többségét már egészen kiskoruk óta érdeklik az autók. A kis sofőrök nagy álma egy elektromos kisautó, amellyel egy igazi élmény lehet a közlekedés.

Valósítsd meg a gyermeked álmát egy igazihoz megszólalásig hasonló elektromos kisautóval. A gyermekek számára tervezett elektromos kisautók és kismotorok valódi autókra és motorokra hasonlítanak, így a gyermekek saját közlekedési eszközben lelhetnek örömet. Az igazi  autókhoz hasonlóan vezethetik őket, és elképzelésük szerinti típusban ülhetnek. Többféle szín és típus közül választható ki a legmegfelelőbb. Ezek között található kislányoknak való rózsaszínű elektromos kisautó is, amelybe minden kis hercegnő beleszeret. Kínálatban fellelhető a Mercedes, Audi, Volvo és BMW kicsinyített mása is. A száguldás apró szerelmeseinek akár ugyanolyan autójuk is lehet, mind az apukájuknak. Az elektromos járművek között van sportkocsi jellegű, klasszikus kinézetű autó, dzsip, négykerekű, háromkerekű járművek és kétkerekű motorok is. A kétkerekű járművek pótkerékkel vannak felszerelve a biztonságosabb közlekedés érdekében.

A szülő teljes biztonságban tudhatja a gyermekét az elektromos kisautókban, hiszen biztonsági övvel vannak felszerelve és távirányító segítségével a szülő is irányíthatja a járművet. Az elektromos kisautók és kismotorok 1-6 éves korú gyermekek számára ajánlottak, illetve 20-40 kg-os maximális terhelhetőségig. Több sebességes járgányok zenével teszik még élvezhetőbbé a gyerkőcök utazását, hiszen majdnem az összes kisautóba csatlakoztatható MP3, SD  kártya illetve némelyikben USB, FM rádió is van. Így a kis sofőrök vezetés közben hallgathatják a kedvenc gyerekdalaikat. A kisautók sebessége  3–7 km/h sebességgel haladnak, amely egy sétáló felnőtt sebességének felel meg, ezért teljesen biztonságos.  Legtöbb típus nyitható ajtóval rendelkezik, így egyszerűbb és könnyebb a ki- és beszállás. Az elektromos kisautók többsége már puha EVA kerekkel rendelkezik, melyek minden terepen csendes és kényelmes haladást biztosít. Az első/ hátsó LED világítás és a duda hangja igazi élménnyé varázsolja a kocsikázást gyermeke számára. Ezekben a járművekben már benne van a lassú indulás, ezért fokozatosan gyorsulnak fel és érik el a kívánt sebességet. Ennek köszönhetően nem ránt induláskor az elektromos kisautó.   Az egyenletes haladást a motor biztosítja, mely típustól függően lehet 35 W-os vagy 45 W-os motor. Az erősebb autókat már 2 motor hajtja. Illetve néhány elektromos dzsip 4 motor meghajtású, mint például a FORD Ranger 4x4 FaceLifting elektromos kisautó. Amennyiben két kis gyerkőc számára keresel kisautót, akkor a kétüléses modelljeink közül választhatsz. Így mindkét gyermek egy autóban tud kocsikázni. Némelyik kisautó rendelkezik kinyitható csomagtartóval is, ahová a gyerekek a kis játékait helyezhetik el.

 A kisautó vásárlása után fontos tudni, hogy az első használat előtt az akumulátor fel kell tölteni. Sosem szabad  az eredeti töltőtől eltérőt töltőt használni. A töltési idő 6 - 8 óra, amennyiben az akkumulátor teljesen le van merülve. Viszont nem ajánlott az akkumulátort  teljesen lemeríteni. Az akkumulátort minden használat után, illetve legalább egyszer egy hónapban, amikor a kocsi nincs használva (pl. télen) fel kell tölteni. Fontos tudnivaló, hogy minél kevésbé van lemerülve az akkumulátor az újratöltés előtt, annál több töltési ciklus (feltöltési és kisütési) érhető el. Nem ajánlatos a kisautót kültéren tárolni, illetve olyan helyen, ahol nagy az éves hőingadozás. A legjobb, ha az akkumulátor miatt 20-25 °C-os hőmérsékletű helységbe van tárolva.

Webáruházunk bőséges kisautó kínálatából biztos, hogy megtalálod a gyermekednek leginkább megfelelő modellt. Válaszd ki, rendeld meg és gurulásra fel! Kezdődhet a móka!

Kezelési, használati és karbantartási útmutató elektromos játék kisautóhoz itt tölthető le:  

Kezelési, használati és karbantartási útmutató elektromos játék kisautóhoz