Beltéri ping pong asztal SPONETA S7-62i | Ping - pong asztalitenisz | Inlea.hu - a játék webáruház
06 21 2000 310

Beltéri ping pong asztal SPONETA S7-62i

Az asztalitenisz egy izgalmas sport és szórakoztató időtöltés. Az asztalitenisz számos jótékony hatással rendelkezik, fizikai, mentális és lelki értelemben egyaránt; ráadásul az egész család játszhatja. A pingpong összetett fizikai aktivitás, amely javítja többek közt a rugalmasságot, az erőt, ... Teljes leírás
212 900 Ft
Készleten 2 - 4 munkanapon belül
Gyártó: Sponeta
Cikkszám: SPO-S7-62i


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen vagy a 06 21 2000 310 telefonszámon

Az asztalitenisz egy izgalmas sport és szórakoztató időtöltés. Az asztalitenisz számos jótékony hatással rendelkezik, fizikai, mentális és lelki értelemben egyaránt; ráadásul az egész család játszhatja. A pingpong összetett fizikai aktivitás, amely javítja többek közt a rugalmasságot, az erőt, a gyorsaságot, az állóképességet és a vérkeringést. 

Ez a ping-pong asztal beltéri használatra ajánlott, Az asztallal való manipulációt megkönnyíti 4 kerék is, melyek átmérője 100 mm. A hálót nagyon könnyen rögzíthetjük az asztalon levő hálótartók segítségével. Minőségét a német gyártók garantálják.


Jellemzői:

- német gyártmány

- beltéri használatra ajánlott

- egyik fele felcsukható, így egyedül is játszható

- 4 kerék segítségével könnyen mozgatható


A szállítási időtartam eltérhet a feltüntetett szállítási időtől. A szállítási időről pontosabb tájékoztatást az ügyfélszoglálatunkon tájékozódhat.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető.

 

 Termék paraméterei

Asztal mérete: 274 x 152,5 x 76 cm

Asztallap: 25 mm-es falemez

Lábak: 40 x 40 mm

Tárolási méretek: 153 x 70 x 155 cm

Kerék átmérője: 100 mm

Súlya: 113 kg

Csomagolási súly: 120,00 kg


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!