Fa abakusz számoló WOODYLAND - Piros | Inlea.hu - a játék webáruház

Fa abakusz számoló WOODYLAND - Piros

Az abakusz a világ legrégebbi számológépének egy modern változata. A gyerekek játékos formában tanulhatják meg a számolás alapjait. Segítségével könnyedén megtanulnak 1-től 100-ig számolni ezen az ókori eszközön! A 10 soros abakusz egy könnyű, színes gyöngyökkel felszerelt számolójáték, amit már a görögök is ... Teljes leírás
3 200 Ft
Készleten 5-8 munkanap
Gyártó: Woodyland
Cikkszám: NE-WD90009


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

Az abakusz a világ legrégebbi számológépének egy modern változata. A gyerekek játékos formában tanulhatják meg a számolás alapjait. Segítségével könnyedén megtanulnak 1-től 100-ig számolni ezen az ókori eszközön! A 10 soros abakusz egy könnyű, színes gyöngyökkel felszerelt számolójáték, amit már a görögök is használtak, időszámításunk előtt. A számolójáték fa rudakon 10-10 gyöngy helyezkedik el, amik segítenek a fejben számolás elsajátításában, játékos módon. Az összeadást, a kivonást is be tudod vele gyakorolni!

Nagyszerű oktató eszköz tanórákon illetve otthoni használat során, gyakorlásra vagy akár ismétlésre is, mindezt játékos formában. Segít a szem-kéz koordináció fejlesztésében, színfelismerésben, bevezeti a gyermeket a logikai gondolkodás világába. Az állvány oldalelemi keményfából, a számológolyócskák ellenálló műanyagból készültek, melyek fa rudakon csúsznak. A szerkezet szélessége garantálja, hogyha a tanuló a 10-es sorokat teljesen jobbra-vagy balra tolja, akkor középen maradjon elválasztásnyi hely.


Jellemzői:

- fából készült keret

- színes számólógolyók

- nagyszerű oktató eszköz

 Termék paraméterei

Anyaga: fa

Ajánlott korosztály: 3 +

Mérete: 18,5 x 8,5 x 26 cm

Gyártó: Lelin


Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!