Hősugárzó teraszfűtő BBQ Line MIR-H71SS | Hősugárzók | Inlea.hu - a játék webáruház
06 21 2000 310

Hősugárzó teraszfűtő BBQ Line MIR-H71SS

A kinti hideg nem lehet akadálya annak, hogy kellemesen töltsük az időt a szabadban, akár a teraszon. Kellemetlen és hűvös időben is pihenhetünk a friss levegőn, anélkül, hogy fáznánk. A BBQ Line MIR-H17SS teraszfűtő elegendő melegséget biztosít az asztalnál hideg estéken. A 11,7 kW teljesítményű teraszfűtőt propán-bután ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: BBQ Line
Cikkszám: MIR-H71SS


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen vagy a 06 21 2000 310 telefonszámon

A kinti hideg nem lehet akadálya annak, hogy kellemesen töltsük az időt a szabadban, akár a teraszon. Kellemetlen és hűvös időben is pihenhetünk a friss levegőn, anélkül, hogy fáznánk. A BBQ Line MIR-H17SS teraszfűtő elegendő melegséget biztosít az asztalnál hideg estéken. A 11,7 kW teljesítményű teraszfűtőt propán-bután üzemanyag táplálja. A hőálló kvarc üvegcső megalapozza a termék modern kialakítását. Felszerelve tömlővel és szabályozóval.  A nagy hőelvezető reflektort azok az emberek fogják értékelni, akiknek hatékony fűtésre van szükségük.

A magas gázmelegítőnek van egy lombkoronája, amelynek átmérője legfeljebb 49,5 cm, ennek köszönhetően a reflektor 25m² felület melegítését teszi lehetővé. A profilos tető hatékony és egyenletes hőelosztást tesz lehetővé a berendezés körül. Ezenkívül az ernyő védelemként szolgál, ha a fűtőt kedvezőtlen időjárási körülmények között kültérre tesszük ki.

A széles alap garantálja a teraszfűtés stabilitását. A szerkezet alsó részén található gázmelegítő hengerrel rendelkezik. Kiváló védelmet nyújt a henger felborulása ellen. A tárolórekeszt burkolat erősíti, amely javítja a termék esztétikai megjelenését. További előny a szállító kerekek az alján, ami nagyban megkönnyíti a gázmelegítő mozgását.


Jellemzői:

- egyenletesen elosztott hő

- szilárd és stabil alap

- szállító kerekekkel

- kültéri használatra ajánlott

- porszórt acélszerkezet hosszú élettartamot biztosít

 Termék paraméterei

Anyaga: porszórt rozsdamentes acél

Magasság: 224 cm

Hossúság x szélesség: 49,5 x 49,5 cm

Teljesítmény: 11,7 kW

Gáz: propán-bután

Súly: 31,5 kg

Tartozékok: tömlő és szabályozó

Kiegészítő felszerelés: nagy hőreflektor és kerekek az egyszerű szállításhoz

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!