06 21 2000 310
Akció

InGarden Technorattan Half kerti bútor szett

A Ratan a könnyedség mellett rendkívül ellenáll az időjárási körülményeknek, például az esőnek és a hónak. Kíváló minőségű új szintetikus anyag felhasználásával készült. A Rattan, amelyből bútoraink készülnek, tökéletes utánzatú természetes anyag.Az egész szerkezet alumínium keretre van szerelve. A keret csöveket porszórós ... Teljes leírás
- 8%
240 000 Ft
220 000 Ft
Utolsó darab a raktáron
Várható szállítás május 22.
Szállítási költség 3 000 Ft
Gyártó: InGarden
Cikkszám: 201011-B-1


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen vagy a 06 21 2000 310 telefonszámon

A Ratan a könnyedség mellett rendkívül ellenáll az időjárási körülményeknek, például az esőnek és a hónak. Kíváló minőségű új szintetikus anyag felhasználásával készült. A Rattan, amelyből bútoraink készülnek, tökéletes utánzatú természetes anyag.

Az egész szerkezet alumínium keretre van szerelve. A keret csöveket porszórós módszerrel festették, amely hosszabb ideig tartó hatást és korrózióállóságot biztosít. A székek és a kanapé kényelmes párnákkal rendelkezik, az asztal pedig 5 mm-es biztonsági üveggel van felszerelve. A technorattan hasonló a természetes rattanhoz, de határozottan meghaladja a mechanikai szilárdságot és az időjárási viszonyokkal szembeni ellenállást, pl.páratartalmat vagy piszkot.

Miért technorattan?

A Technorattan úgy néz ki, mint egy közönséges rattan, de számos előnye van. Ellenáll a változó időjárási körülményeknek. A természetes anyagokkal ellentétben nagyon ellenáll a napnak, esőnek vagy alacsony hőmérsékletnek. Nem kell elrejteni őket az eső elől. Nem vesznek fel vizet. A technoratanból készült bútorok nem igényelnek szezonális felújítást. Csak nedves ruhával mossa le őket. Bútoraink kerete alumínium, amely stabilitást, tartósságot és könnyedséget biztosít. A kert gyakran a lakóegység kiterjedése, ezért kerti bútor nélkül nehéz elképzelni.


A termék előnyei:

- 100% UV-ellenállás

- égésálló műanyag

- elegáns és szabályos fonat

- modern design


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek