Inlea4Fun Margaréta homokozó takaróval - piros | Homokozók | Inlea.hu - a játék webáruház
06 21 2000 310

Inlea4Fun Margaréta homokozó takaróval - piros

A homokozó az egyik legnépszerűbb szabadtéri játék. A homokvárak, homoksütemények, homokállatok építése, megformázása fejleszti a kézügyességet, kibontakoztatja a fantáziát, és segít a koncentrációban is, míg a többiekkel való együttműködés segít megtanítani a kicsiknek, hogyan osztozkodjanak. Ez a margaréta alakú homokozó ... Teljes leírás

Lehetséges választások

6 900 Ft
Utolsó 4 darab raktáron
Várható szállítás március 2.
Gyártó: Inlea4Fun
Cikkszám: 69481


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen vagy a 06 21 2000 310 telefonszámon

A homokozó az egyik legnépszerűbb szabadtéri játék. A homokvárak, homoksütemények, homokállatok építése, megformázása fejleszti a kézügyességet, kibontakoztatja a fantáziát, és segít a koncentrációban is, míg a többiekkel való együttműködés segít megtanítani a kicsiknek, hogyan osztozkodjanak. Ez a margaréta alakú homokozó kiváló minőségű műanyagból készült. Nagy előnye a takaró fólia, mely megvédi a homokozót a csapadéktól, szennyeződésektől, lehulló falevelektől, sőt a háziállatoktól is.

Rendkívül praktikus kialakítású termék. Gyermeke igényeitől függően többféle módon, homokozóként és pancsolóként is használható. Ez a piros színű homokozó masszív kivitelű, sokoldalú, kisebb kertekben is kényelmesen elfér.

Figyelmeztetés: A termék elsősorban kültéri használatra alkalmas, illetve csak felnőtt közvetlen felügyelete mellett használható!


Tulajdonságok:

- minőségi műanyag szerkezet

- takarófólia a csomagolás része

- masszív kivitelű

 Termék paraméterei

Ajánlott korosztály: 2+

Teljes méret: 107 x 107 x 22 cm

Csomag tartalma: 1 db homokozó,  1 db takaró fólia

Nettó súly: 5 kg


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!