Inlea4Fun RC távirányítós egér - Fekete | Modellek | Inlea.hu - a játék webáruház
06 21 2000 310

Inlea4Fun RC távirányítós egér - Fekete

Ez a fekete színű RC távirányítós egér valódi állatnak tűnik, melytől sok ember meg riad. Az egér szilárd és tartós, kiváló minőségű műanyagból készült. Az egeret fekete műanyag borítja, mely puha és kellemes tapintású, ami azt a benyomást kelti, hogy valódi szőrméből van. Az infravörös távirányítónak köszönhetően az egész ... Teljes leírás
4 200 Ft
Készleten 3-5 munkanapon belül
Gyártó: Inlea4Fun
Cikkszám: LE3373


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen vagy a 06 21 2000 310 telefonszámon

Ez a fekete színű RC távirányítós egér valódi állatnak tűnik, melytől sok ember meg riad. Az egér szilárd és tartós, kiváló minőségű műanyagból készült. Az egeret fekete műanyag borítja, mely puha és kellemes tapintású, ami azt a benyomást kelti, hogy valódi szőrméből van. 

Az infravörös távirányítónak köszönhetően az egész lakásban akadálytalanul szórakozzon. Az állat alsó részén kerekek vannak, amelyeknek köszönhetően nagyon simán és zajtalanul mozog a különféle sima felületeken. Az egér előre és hátra jár, miközben mozgatja a lábát és a farkát.

A félelmetes RC egér három 1,5 V AAA elemmel működik, míg a vezérlő két elemmel működik, amelyek nem részei a csomagnak. A játék nagyon egyszerűen használható - az egérnek van kapcsolója, míg a távirányítót mozgatható gomb segítségével lehet kezelni. Ez a játék nagyszerű ajándék lesz egy olyan gyermeknek, aki szeret játszani és viccelni barátaival. Biztosak vagyunk benne, hogy ez sok nevetést és rettegést fog okozni.

Jellemzői:

- kiváló minőségű anyagból

- puha, kellemes tapintású

- zajtalanul mozog

- elemekre működdik, melyek nem részei a készletnek

 Termék paraméterei

Ajánlott korosztály: 8+

Egér méretei: 27 x 9 x 9,5 cm,

Távirányító méretei: 14 x 5 x 4 cm.

Csomagolás méretei: 19,5 x 10 x 31 cm.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!