Játék kötőgép készlet Inlea4Fun Knitting | Szépítkezés, ékszerkészítés | Inlea.hu - a játék webáruház
06 21 2000 310

Játék kötőgép készlet Inlea4Fun Knitting

Knitting kötőgép és kiegészítők kalap és sál készítéséhez tökéletes választás lehet egy kislány ajándékának. Bemutatunk egy készletet, amely segít minden lánynak megtanulni meleg sapkát vagy sálat készíteni télre. Ez a kreatív játék arra készteti gyermekét, hogy fejlessze képzeletét, motoros koordinációját és függetlenségét. A ... Teljes leírás
4 900 Ft
Utolsó 3 darab raktáron
Várható szállítás március 9.
Gyártó: Inlea4Fun
Cikkszám: LE1526


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen vagy a 06 21 2000 310 telefonszámon

Knitting kötőgép és kiegészítők kalap és sál készítéséhez tökéletes választás lehet egy kislány ajándékának. Bemutatunk egy készletet, amely segít minden lánynak megtanulni meleg sapkát vagy sálat készíteni télre. Ez a kreatív játék arra készteti gyermekét, hogy fejlessze képzeletét, motoros koordinációját és függetlenségét. A gépet minden olyan kislány számára tervezték, aki már nyolc éves elmúlt. Ebben a korban a gyermekek kézi ügyessége minden bizonnyal elegendő ahhoz, hogy elsajátítsák azokat a lépéseket, amelyekre szükség van a saját kötött kiegészítő elkészítéséhez.

A gyermekek számára készült szövőgép szilárd, tartós anyagból készül. Alakja a játék felső részén található színes fűzőlyukakkal kombinálva úgy néz ki, mint egy kis pingvin. A gép oldalára rózsaszínű fogantyút helyeznek el, alján pedig egy gombbal rendelkező számláló található, amely megkönnyíti a kalap készített sorainak megjegyzését. A szövőgép rendelkezik egy PLAIN / LOOP kapcsolóval, amely az öltés megváltoztatására szolgál.

A készlet két gyapjú gurigát tartalmaz. Ezeknek a színeknek a kombinációja tökéletesen harmonizál egymással. A gyapjú összetétele a következő: 70% akril és 30% gyapjú. A mellékelt anyagok felhasználása után használhat más gyapjút is. Érdemes azonban figyelni annak összetételére és vastagságára, amelyet az utasítások részletesen ismertetnek.

Hogyan készítsünk saját kalapot vagy sálat a bemutatott szövőgépen? A látszattal ellentétben ez egy nagyon egyszerű feladat. Lazítsa meg a gyapjút, szerelje fel a speciális adagolóba, tekerje rá a fogakra és forgassa el a forgattyút. Minden lépést részletesen leírnak, és részletes képeket tartalmaz a használati útmutató, így ez a feladat nagyon könnyű lesz. A készletben szereplő kiegészítők, azaz horgolótű segítenek a kiegészítők finomításában anélkül, hogy felnőtt tárgyakat kellene használni.

Jellemzői: 

- gyerekek számára készült kötőgép

- sapkát, sálat tudnak vele készíteni

- minőségi alapanyagokból készült

- több kiegészítővel: 2 darab gyapjú guriga, horgolótő, műanyagtű

 Termék paraméterei

Szövőgép külső mérete: 20 cm x 24 cm,

Szögőgép belső átmérője: körülbelül 11 cm,

Csomagolás méretei: 28 cm x 25,5 cm x 16,5 cm.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!