Karibu HOLZTECHNIK FRANKA finn szauna | Szauna | Inlea.hu - a játék webáruház
06 21 2000 310

Karibu HOLZTECHNIK FRANKA finn szauna

A termék várható szállítási ideje a rendeléstől számítva körülbelül 2-4 hónap!!!!!!!Ezt a finn szauna modellt egy ház vagy lakás edzett belső tereire tervezték. Gyártója, a németországi brémeni KARIBU HOLZTECHNIK cég, sikeresen folytatta évszázados skandináv szauna hagyományát, miközben beépítette a mai modern ... Teljes leírás
564 900 Ft
Készleten 3-5 munkanapon belül
Gyártó: KARIBU HOLZTECHNIK
Cikkszám: LG1935


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen vagy a 06 21 2000 310 telefonszámon

A termék várható szállítási ideje a rendeléstől számítva körülbelül 2-4 hónap!!!!!!!

Ezt a finn szauna modellt egy ház vagy lakás edzett belső tereire tervezték. Gyártója, a németországi brémeni KARIBU HOLZTECHNIK cég, sikeresen folytatta évszázados skandináv szauna hagyományát, miközben beépítette a mai modern technológiát. Ez a kisebb finn szauna legfeljebb két ember számára kényelmes. Sarokajtókkal együtt a mérete 146 x 146 cm. A szauna tetőkeretes és LED-es világítást nem tartamazza. A szauna teljes egészében északi fenyőfából készül. A fa Európa távoli északi részéről származik, és kémiailag teljesen kezeletlen. Ennek eredményeként mentes minden ismert problematikus anyagtól, amelyek a szaunázás során a fából szabadulhatnak fel. Ez a fedett szauna kivételes hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. A szauna falai egy speciálisan polírozott lemezekből belső és külső rétegéből állnak - 38 mm vastag .Az üvegajtók 8 mm vastag füstbarna biztonsági üvegből készülnek. Ajtó távolsága 64 x 173 cm. Az ajtó balra vagy jobbra felszerelhető. Ajtó fogantyú KARIBU kivitelben. A szaunának nincs saját padlózata, és kizárólag megfelelő padlóval ellátott, szakszerűen csempézett helyiségben kell elhelyezni.

Ehhez a szauna modellhez energiatakarékos 3,6 kW, 9 kW teljesítményű elektromos kemence vásárolható.

Felszerelés és kiegészítők:

A szokásos csomag tartalma 2x aspen fapad (1x szélesség 57 cm + 1x szélesség 27 cm, legfeljebb 250 kg) és a sütő fa védőkerete.

Szauna vásárlás előtt:

A szauna vásárlása előtt javasoljuk ellenőrizni a lakás tulajdonosának hozzájárulását. Ezután meg kell tudni, hogy milyen lehetőségek vannak a szauna kályhák csatlakoztatására, azaz. hogy van-e 400 V a lakásban, és van-e minimum 16 A a biztosítékban.

A szállítási időtartam eltérhet a feltüntetett szállítási időtől. A szállítási időről pontosabb tájékoztatást az ügyfélszoglálatunkon tájékozódhat.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető. 

 Termék paraméterei

Gyártó: KARIBU HOLZTECHNIK 

Kategória: beltéri

Anyagészaki fenyő

Szauna fal vastagsága: 38 mm

Ajtó: biztonsági üveg

Súly: 250 kg

Szélesség -külső: 1,46m

Mélység: 1,46 m

Magasság: 1,98 m


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!