06 21 2000 310

Kerti fémházak - neked még nincs?


Tényleg úgy gondolod, hogy megvagy egy kerti fémház nélkül? Biztos, hogy nem férne rá a kertedre vagy udvarodra a nagytakarítás? Van stabil helye a szerszámaidnak, kerékpároknak, pecafelszerelésnek vagy egyéb másnak? Ha úgy érzed nincs, és a ház körül kezd eluralkodni a káosz, akkor a kerti fémházak neked lettek kitalálva!

Mik az előnyei egy kerti fémháznak?


1. Első sorban érdemes megemlítenünk, hogy az összeszereléséhez nem kell mérnöki diploma. Gyorsan és könnyedén felépíti bárki, tehát nem kell aggódni a “szaki” miatt keletkezett plusz költségért.


2. Akármekkora is az udvarod vagy kerted, nálunk biztosan találsz méretekben neked megfelelő kerti házat, amely tökéletesen elfér a telkeden.


3. Biztosítunk, hogy ezek a fémházak strapabíroak mivel gerinccel megerősített falakkal rendelkeznek. Továbbá a ki és be jutás is megvan könnyítve a széles dupla ajtóknak köszönhetően, ráadásul, a magasságuk is megfelelő ahhoz, hogy kiegyenesedve járjunk benne.


 4. A magas minőség az amerikai gyártásnak köszönhető. Nem kell aggódni az időjárás által okozott változásoktól sem. A gyártó minden Tinman és Arrow kerti fémházra 10 év rozsdamentességi garanciát biztosít!

5. Hogy az esztétikai igényeknek is megfeleljen, a kerti házak különböző színekben kaphatóak. A kerted stílusától függően válaszd a zöldet, az antracitszürkét vagy a fautánzatot.


Ezek a fémházak segítenek rendezettebé varázsolni kerted, emellett megfelelő rakódóteret biztosítanak. Válaszd ki a neked megfelelőt, és élvezd a rendezett, kellemes környezetet egész nyáron :)Nézz körül és szerezd be a Neked megfelelő kerti házikót ITT!