KROSS Trekking Női kerékpár Trans 1.0 SR 19" M 2020 - piros/fekete | Túrakerékpárok | Inlea.hu - a játék webáruház
06 21 2000 310

KROSS Trekking Női kerékpár Trans 1.0 SR 19" M 2020 - piros/fekete

Vágysz egy kis adrenalinnal teli bringázásra? Szeretnéd leküzdeni a különböző emelkedőket, dombokat? Könnyedén megteheted ezt a Kross Trekking kategóriás kerékpárokkal, amelyek speciálisan kialakított paraméterekkel rendelkeznek extrémebb terepekre is. Ideális hosszabb távok megtételére, vegyes terepen való tekerésre.A Kross ... Teljes leírás
133 900 Ft
Előrendelés
Gyártó: KROSS
Cikkszám: KRTR1Z28X17W003993


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen vagy a 06 21 2000 310 telefonszámon

Vágysz egy kis adrenalinnal teli bringázásra? Szeretnéd leküzdeni a különböző emelkedőket, dombokat? Könnyedén megteheted ezt a Kross Trekking kategóriás kerékpárokkal, amelyek speciálisan kialakított paraméterekkel rendelkeznek extrémebb terepekre is. Ideális hosszabb távok megtételére, vegyes terepen való tekerésre.

A Kross Trans 1.0 erős és tartós alumínium kerettel rendelkezik, amely hosszabb túrákra is alkalmas. A standard felszereléshez tartoznak a sárvédők, lámpák, kitámasztó, láncvédő, hátsó csomagtartó. Igényes kidolgozású váz, a porbevonatú festés nagyon jó minőséget garantál. Eredménye egy teljesen sima felület, amely ellenáll a mechanikus sérüléseknek. A treking kerékpár elsősorban hobbi kerékpározóknak ajánljuk, akik élvezik a technológiailag fejlett kerékpáron való bringázást.


Jellemzői:

- tartós alumínium konstrukció

- sportos trekking jelleg

- egységes, elegáns design

- igényes kidolgozású váz

- színe: fehér/szürke


FIGYELEM: A kerékpár részlegesen összeszerelt állapotban dobozban érkezik. Vásárló feladata összeszerelni és beállítatni a saját költségén.

SZÁLLÍTÁS:  A termék mérete és súlyára való tekintettel a szállítási idő eltért a feltüntetett szállítási időtől. A szállítási időről pontosabb tájékoztatást az ügyfélszoglálatunkon tájékozódhat. A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető.

KROSS kerékpárok váz méretének megfelelő kiválasztása

 Termék paraméterei

Váz mérete: 21 "

Kerék mérete: 28'

Váz anyaga: ALUMINIUM PERFORMANCE

Villa: KROSS

Első váltó: SUNRACE FDM300 

Hátsó váltó: SUNRACE RDM41

Első fék: V-BRAKE

Hátsó fék: V-BRAKE

Fékkarok: SUNRACE STM406 

Lánc: YBN S50

Fogak száma: 14-28T

Felnik: KROSS

Kormány: STEEL 600

Nyeregcső:  ALUMINIUM 27,2x350

Nyereg: KROSS D226K

Markolat: KROSS GRIPPEN

Pedál: FP-804

Súly: 15,9 kg


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek