06 21 2000 310

LanitPlast üvegház DODO BIG 8x7 (4 mm)

Szerkezet - klasszikus masszív üvegház tömör elektrolitikusan horganyzott hajlított acél profil 0,6 mm vastag lemezből gyártva. (hajlított profil – a profil szélei vissza vannak hajtva 180 fokkal – a profil így nem veszélyesen éles, ráadásul a vissza hajtott széle jelentősen növeli a szilárdságát). Az üvegház tartó szerkezete ... Teljes leírás
110 500 Ft
1-2 hét
Szállítási költség 6 000 Ft
Cikkszám: LG1476


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen vagy a 06 21 2000 310 telefonszámon

Szerkezet - klasszikus masszív üvegház tömör elektrolitikusan horganyzott hajlított acél profil 0,6 mm vastag lemezből gyártva. (hajlított profil – a profil szélei vissza vannak hajtva 180 fokkal – a profil így nem veszélyesen éles, ráadásul a vissza hajtott széle jelentősen növeli a szilárdságát). Az üvegház tartó szerkezete külső oldaláról lakkozott, beégetett szürke színnel árnyék RAL 7001. A szerkezet összecsavarozott részekből ál össze. Az üvegház magassága 196 cm. Az üvegház növelt szilárdságú alap léccel kiegészített és így az alap, alapfal építése nem szükséges. A rögzítő elemek használata esetén az üvegház építhető egyenesen a talajra.

Polikarbonát – Kiváló minőségű duplafalú polikarbonát UV szűrő tulajdonsággal (nem válik törékennyé, nem sárgul).  Az üvegházak üvegezését mi magunk végezzük Marlon (gyártó Brett Martin - UK) vagy Sunlite (gyártó Palram-DE) polikarbonát lemezek felhasználásával így biztosítva a maximiális minőséget. A cégünk mindkét gyártó polikarbonát termékeit hivatalosan importálja Csehországba a gyártók regionális partnereiként és saját, cseh vizsgálati jegyzőkönyvet adunk a termékekhez. (kiállította LANIT PLAST, s.r.o). Tehát ezek az üvegházak azon ritka termékek közé tartoziknak a cseh piacon, amelyek kiváló minőségű polikarbonátból készülnek, amely cseh tanúsítvánnyal igazolható.

Az üvegházat négy alap méretben szállítsuk:

Szélesség: 239 cm 

Magasság: 196 cm

Hosszúság: 361 cm


Modell 8x7 egy tetőablakkal kiegészített, amely méretei szélesség 68 x hossz 95 cm. Több tetőablak nem megrendelhető.

A szállítmány tartalma egyszárnyú ajtó három masszív ajtózsanéron, kiegészítve, robusztus ajtó retesszel (sz. 76 cm x 155 / 172 cm - az ajtó teteje háromszögű), tartószerkezet, üvegezés a kiválasztott polikarbonátból, 1x tetőszellőző ablak, az összes kötő elem. Az üvegházhoz megvásárolhatók a prémium tartozékok -  regálok, hőmérők, higrométerek, öntözőberendezés, elektromos talajfűtés.

Beépített acél alap az árban! Minden esetben szükséges az üvegházat alaposan rögzíteni az alaphoz, hogy elkerüljük a szél okozta károkat. A rögzítéshez használhat például csavarokat és dübeleket (a nyílásokat (furatok) szükséges kifúrni, mivel a kereten nem megtalálhatók, a dübeleket nem mellékeljük) vagy rögzítővel a földbe.

Az üvegházat, mint egy készletet szállítjuk részletes szerelési útmutatóval. Nem visszaváltható kartonba csomagolva.

Figyelmeztetés: 

1) Az esetben, ha szándékába ál a beton esetleg a tégla alapfal építése, ezt csak az üvegház megvásárlása és az acél alap szerelése (üvegház szerkezet összeszerelése) után tegye. Az itt szereplő méretek a maximális külső méreteket jelentik, és ezek nem felhasználhatók az alapfal kiméréséhez és az építéséhez.    

2) Figyelem! – ennél az üvegház típusnál az előrealakított polikarbonát lemezeket önsegítségével szükséges alakítani. A pontos vágási tervet a kartonba a polikarbonát lemezeknél találja.

3) A természetes trágya (ló, / tehén trágya, csirketrágya stb.) ugyanakkor a műtrágya, növény védő szerek, gyomirtók és egyéb vegyi anyagok használása esetén, hosszabb vagy rövidebb idő alatt, a korrózió megjelenését okozhatja az üvegház acél alkatrészein (alap, csavarok, stb.). 

Az LANITPLAST gyártó termékeire a szállítási költséget  egyéni megállapodás szerint számoljuk el. A feltüntett ár tájékoztató jellegű. A szállítás időtartama termékenként eltérhet.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető. 

 Termék paraméterei

Tömeg: 59 kg
Szín: szürke
Tetővilágító ablak: 1x
Beépített terület: 5,21 m2
Külméret szélesség: 2,39 m
Külméret hossza: 2,18 m
Külméret magasság: 1,96 m
Ajtó: egyszárnyú ajtópántokkal
Ajtó szélesség: 0,76 m
Ajtó magasság: 1,72 m
Üvegezés rögzítés: horganyzott acél kapcsok
Szerkezet anyaga: horganyzott acél profilok 0,6 mm vastagságú
Üvegezés anyag: kamrás polikarbonát 4 mm
Üvegezés garancia: a polikarbonátra 10 év garancia jégkár ellen
Gyártó: LANIT PLAST

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!