06 21 2000 310

LanitGarden üvegház VITAVIA TARGET 6200 PC (4 mm) ezüst

Konstrukció –  eloxált alumínium profilú lemezekből készült (1 mm). Az üvegezés hőszigetelő kettős falú kamrás polikarbonát lemezekből készült, melyek vastagsága 4 mm. A polikarbonát üvegezést H-profilú alumínium keret veszi körül. Ez egy olyan megoldás, amely jelentősen növeli a stabilitását az időjárási ... Teljes leírás
139 000 Ft
Készleten 2 - 4 munkanapon belül
Szállítási költség 6 000 Ft
Gyártó: LanitPlast
Cikkszám: LG1470


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen vagy a 06 21 2000 310 telefonszámon

Konstrukció –  eloxált alumínium profilú lemezekből készült (1 mm). Az üvegezés hőszigetelő kettős falú kamrás polikarbonát lemezekből készült, melyek vastagsága 4 mm. A polikarbonát üvegezést H-profilú alumínium keret veszi körül. Ez egy olyan megoldás, amely jelentősen növeli a stabilitását az időjárási viszontagságokkal szemben. 

Polikarbonát – minőségi kétfalú (4mm, 6mm, 8mm) vagy négyfalú (10 mm) polikarbonát UV filterrel (nem repedezik-törik, és nem sárgul). A polikarbonát erőssége választható, melyek minőségét a LANIT PLAST vállalat biztosítja a gyártók (Martin Brett – Nagy Britannia), SUNLITE polikarbonát (Palram Europe – Nagy Britannia/Németország) által.  A LANIT PLAST vállalat 1999-től az egyik a legnagyobb beszállítók közül, aki a Cseh piacra szállít és ezért saját technikai protokollal rendelkezik. A polikarbonátot a Cseh egészségügyi hivatal által tesztelték, és az egészségre való hatását bizonyítottan ártalmatlannak minősítették.

Az üvegházat merev, egyenes területre ajánljuk felállítani. Az üvegház alapja állhat: betonból, csempékből, téglákból vagy gerendákból. Az üvegházat szükséges erősen lefogatni az alaphoz, hogy az erős szél ne károsíthassa meg. A lefogatáshoz csavarokat + anyákat lehetséges felhasználni, és az alap vázba szükséges lyukakat fúrnunk (az alap váz lefogatásához szükséges csavarokat és anyákat a csomag nem tartalmazza) vagy horgonyt is használhatunk, hogy a talajhoz való hozzáfogatás biztos legyen. 

 

A csomag tartalmaz: egy szárnyas, csúsztatható  ajtót (61 x 161 cm), AL profil, üvegezést, 2 szellőztető ablakot manuális nyitással, az összes kötőelemet és az alapzatot. Az üvegházhoz, hozzá lehet rendelni további kiegészítőket széles skálán: állványokat-polcokat, automatikus tetőablaknyitót, hőmérőt, nedvességmérőt, öntözőberendezést, elektromos ellenállásos talajfűtést. Az üvegházat, mint építményt szállítjuk, részletes szerelési útmutatóval együtt.

 

 Figyelmeztetés:

Amennyiben tervezné, hogy alapzatot épít az üvegház alá, mindenképpen az üvegház megvásárlása után tegye. A feltűntetett méretek az üvegház maximális külső méreteit jelentik, nem ajánlott az alapzat kimérésére felhasználni.

 

Az LANITPLAST gyártó termékeire a szállítási költséget  egyéni megállapodás szerint számoljuk el. A feltüntett ár tájékoztató jellegű. A szállítás időtartama termékenként eltérhet.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető.

 Termék paraméterei

Lemezek anyaga: kamrás Polikarbonát 4 mm
Profilok anyaga: eloxált alumínium, 1 mm
Szélesség: 193 cm
Hossz: 321 cm
Magasság: 197 cm
Ajtó mérete: 61 x 161 cm
Polikarbonát lemez vastagsága: 4mm, UV filterrel
Belső terület: 6,2 m2
Tetőablakok száma: 2
Garancia a polikarbonát lemezekre: 10 év
Garancia: 2 év

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!