06 21 2000 310
Akció

MASTER Elfin 2az1-ben roller / lábbal hajtós gyerekjármű

A Master Elfin gyerekjármű 2az1-ben magába foglalja a lábbal hajtós járművet illetve egy rollert is. Mindig mozogni vágyó gyerkőcnek tökéletes választás. Nagyon egyszerű módon összeszerelhető. A járművet két formában lehet kihasználni, ezért is egy nagyon közkedvelt eszköz nem csak a gyerkőcök de a szülők körében is. A ... Teljes leírás
- 17%
28 900 Ft
23 900 Ft
Készleten 5-8 munkanapon belül
Szállítási költség 1 200 Ft
Gyártó: Master
Cikkszám: MAS-S005-orange-black


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen vagy a 06 21 2000 310 telefonszámon

A Master Elfin gyerekjármű 2az1-ben magába foglalja a lábbal hajtós járművet illetve egy rollert is. Mindig mozogni vágyó gyerkőcnek tökéletes választás. Nagyon egyszerű módon összeszerelhető. A járművet két formában lehet kihasználni, ezért is egy nagyon közkedvelt eszköz nem csak a gyerkőcök de a szülők körében is. 

A gyerekjármű türkizkék színben, modern dizájnnal  biztosan elnyeri a tetszésüket. A kis lurkó biztosan élvezni fogja a kalandokat, melyeket ezen a szép lábbal hajtós járművön tehet majd meg. Lábbal hajtható, használata egyszerű, a gyerkőc egyszerűen a lábacskáival el löki magát a talajtól. A jármű különlegessége, hogy könnyen átalakítható rollerré. Egyszerűen az ülő részt függőleges helyzetbe kell állítani és kormányt átszerelni. Gyerkőc egyik lábával a rolleren áll, másikkal pedig ellöki magát a talajtól. A roller 3 kerekű, így a stabilitás biztosítva van.

A roller a reneszánszát éli manapság, közkedvelt kis jármű kicsit és nagyok körében. Számos hasznos tulajdonsága mellett a gyerekek is imádják, mivel egyedül, szinte segítség nélkül el tudnak jutni oda, ahova szeretnének. A szülők számára is nagy segítség lehet, mivel fejleszti a kisgyerek motorikus készségét, illetve önállóságát. Izmai erősödnek, megtanulja használni egyensúlyérzékét ahogy megtanul vele közlekedni. Megtapasztalja, milyen is a függetlenség érzése és a mozgás szabadsága . 


Jellemzői:

- 3-5 éves korú gyermekeknek ajánlott

- jó minőségű és könnyű acélváz

- modern dizájn

- puha, kényelmes ülés

- PU kerekek, elöl 145x30 mm, hátul 100x20 mm

 Termék paraméterei

Gyerekjármű: 

Ülés magassága a földtől: 29 cm 

Ülés mérete: 34 x 10 cm 

Kormány szélessége:  27 cm 

Kormány magassága: 53 cm 

Gyerekjármű hossza: 63 cm 

Gyerekjármú szélessége:  29 cm 

Roller:

Kormány magassága: 73 cm 

Lábtartó mérete: 26 x 11 cm 

Lábtartó magassága a földtől: 6,5 cm 

Roller hossza: 63 cm 

Roller szélessége: 29 cm 

Csomag súlya: 3.70 kg

Csomag mérete:  29 x 61 x 18 cm


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek