VITAVIA URANUS üvegház 9900 matt üveg 4 mm - Ezüst | Üvegházak | Inlea.hu - a játék webáruház
06 21 2000 310

VITAVIA URANUS üvegház 9900 matt üveg 4 mm - Ezüst

Az URANUS üvegházakat a PREMIUM kategóriába sorolják - az üvegházat az Egyesült Királyság egyik márkagyártója gyártja. Az üvegház eloxált alumínium profilokból készül, vastagsága 1,2 mm, az üvegezés 4 mm vastag, edzett, matt üvegből készül. A matt üveg jelentősen csökkenti a belső tér túlmelegedését a nyári hónapokban, miközben ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Kifutott termék, már nem kapható
Gyártó: Vitavia
Cikkszám: LG1519


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen vagy a 06 21 2000 310 telefonszámon

Az URANUS üvegházakat a PREMIUM kategóriába sorolják - az üvegházat az Egyesült Királyság egyik márkagyártója gyártja. Az üvegház eloxált alumínium profilokból készül, vastagsága 1,2 mm, az üvegezés 4 mm vastag, edzett, matt üvegből készül. A matt üveg jelentősen csökkenti a belső tér túlmelegedését a nyári hónapokban, miközben biztosítja a megfelelő fény beáramlását. Az üveg edzett változata teljes biztonságot nyújt - törés esetén az üvegtöltő ezer apró darabra osztódik, elkerülve ezzel a súlyos sérüléseket. Ez az üvegház nagyon fontos tulajdonsága, amelyet a kertben futó gyermekek szülei különösen nagyra értékelnek. Az üvegezés acélbilincsekkel van  az alumínium profilokhoz rögzítve.                                                                                                                                                                                                                                                              A csomag tartalma:  kétszárnyú tolóajtókat (szélesség 122 x 191 cm), AL profilokat, üveg, 4x tetőszellőző ablakot- kézi nyitással, minden rögzítőelemet + horgonyzott alapzatot. Az üvegházhoz számos kiegészítő megvásárolható - polcok, állványok, egyéb szellőztető és oldalsó ablakok, automatikus nyílásrendszerek, ereszcsatornák, hőmérők, higrométerek, öntözőberendezések, elektromos fűtőtalaj.

Az üvegházat lapraszerelve, részletes útmutatótóval (a lap alján letölthető) szállítjuk, minőségi kartonba csomagolva.

Figyelem:
1) Az esetben, ha szándékába ál a beton esetleg a tégla alapfal építése, ezt csak az üvegház megvásárlása és az acél alap szerelése (üvegház szerkezet összeszerelése) után tegye. Az itt szereplő méretek a maximális külső méreteket jelentik, és ezek nem felhasználhatók az alapfal kiméréséhez és az építéséhez.  

2) A természetes trágya (ló, / tehén trágya, csirketrágya stb.) ugyanakkor a műtrágya, növény védő szerek, gyomirtók és egyéb vegyi anyagok használása esetén, hosszabb vagy rövidebb idő alatt, a korrózió megjelenését okozhatja az üvegház acél alkatrészein (alap, csavarok, stb.).

A szállítási időtartam eltérhet a feltüntetett szállítási időtől. A szállítási időről pontosabb tájékoztatást az ügyfélszoglálatunkon tájékozódhat.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető.

 Termék paraméterei

Kategória: Alumínium üvegházak
Tömeg: 400 kg
Szín: ezüst
Tetűvilágító ablak: 4 x
Beépített terület: 9,84 m2
Külméret szélesség: 2,57 m
Külméret hossza: 3,83 m
Külméret magasság: 2,46 m
Ajtó: kétszárnyú tolóajtó
Ajtó szélesség: 1,22 m
Ajtó magasság: 1,91 m
Üvegezés rögzítés: acél kapcsokkal
Szerkezet anyaga: eloxált alumínium 1,2 mm
Üvegezés anyag: edzett matt üveg 4 mm 
Szerkezeti garancia: 15 év garancia az alumínium szerkezetre
Üvegezés garancia: a polikarbonátra 10 év garancia jégkár ellen
Gyártó: Vitavia Garden
A csomag tartalmazza az alapot: igen

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek