Fa barkácskészlet fadobozban Inlea4Fun WOOD TOOL BOX | Barkácsolás, szerszámok | Inlea.hu - a játék webáruház

Fa barkácskészlet fadobozban Inlea4Fun WOOD TOOL BOX

Mivel minden kisfiú szeret barkácseszközökkel játszani, ezért bemutatunk egy tartós, biztonságos, fából készült készeletet. A tökéletes munka titka a profi szerszám! Ez egy kitűnő lehetőség a gyermeke számára, hogy megtanuljon barkácsolni és ne az apu valódi szerszámaival játsszon. Minden fiúgyermek álma az, hogy saját ... Teljes leírás
8 500 Ft
Készleten 3-5 munkanapon belül
Gyártó: Inlea4Fun
Cikkszám: LE-9244


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

Mivel minden kisfiú szeret barkácseszközökkel játszani, ezért bemutatunk egy tartós, biztonságos, fából készült készeletet. A tökéletes munka titka a profi szerszám! Ez egy kitűnő lehetőség a gyermeke számára, hogy megtanuljon barkácsolni és ne az apu valódi szerszámaival játsszon. Minden fiúgyermek álma az, hogy saját szerszámai legyenek. Ezzel a profi játékszettel könnyen és szórakoztatóan fog menni a szerelés. 

A gyerekek barkácsolós játékba kezdhetnek a különböző szerszámokkal, mely nem csak a játékélményt fokozza, hanem a kézügyességüket is fejleszteni fogja. Igazi kis műhelyt alakíthatnak ki a szobájukban. A szerszámok között megtalálhatók az alapdolgok, úgymint:  csavarok, fűrész, csavarhúzó, csavarkulcs, kalapács, ... ezeken felül természetesen még számos dolog. 100%-ban fából készült, az elemeket biztonságos festékkel festették. A készlet több elemből áll, mindez egy zárt fadobozba, tetején egy madzaggal. A móka befejezése után a készlet minden eleme egy bőröndbe csomagolható.


Jellemzői:

- fából készült játék

- fejleszti a kézügyességet

- a szerszámok fa dobozban tárolhatók 

- ideális ajándék bármilyen alkalomra

 Termék paraméterei

Ajánlott korosztály: 3 +

Kinek ajánljuk: fiúknak

Anyaga: fa

Zárt bőrönd méretei:  21 cm x 31 cm x 8 cm

Nyitott tok méretei: 42 cm x 31 cm x 5 cm

Szerszámhosszok: kb 16 cm

Csomagolási mérete: 23 cm x 33 cm x 10 cm

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!