Gáz teraszfűtő 12 kW Maltec FL145 | Hűtés-fűtés-légtisztítás | Inlea.hu - a játék webáruház

Gáz teraszfűtő 12 kW Maltec FL145

A kinti hideg nem lehet akadálya annak, hogy kellemesen töltsük az időt a szabadban, akár a teraszon. Kellemetlen és hűvös időben is pihenhetünk a friss levegőn, anélkül, hogy fáznánk. A Maltec FL145 teraszfűtő elegendő melegséget biztosít az asztalnál hideg estéken. A 12 kW teljesítményű teraszfűtőt propán-bután ... Teljes leírás
137 900 Ft
Készleten 5-8 munkanap
Gyártó: MalTec
Cikkszám: MA101571


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

A kinti hideg nem lehet akadálya annak, hogy kellemesen töltsük az időt a szabadban, akár a teraszon. Kellemetlen és hűvös időben is pihenhetünk a friss levegőn, anélkül, hogy fáznánk. A Maltec FL145 teraszfűtő elegendő melegséget biztosít az asztalnál hideg estéken. A 12 kW teljesítményű teraszfűtőt propán-bután üzemanyag táplálja. A hőálló kvarc üvegcső megalapozza a termék modern kialakítását. Felszerelve tömlővel és szabályozóval.  A nagy hőelvezető reflektort azok az emberek fogják értékelni, akiknek hatékony fűtésre van szükségük.

A magas gázmelegítőnek van egy lombkoronája, amelynek átmérője legfeljebb 80 cm, ennek köszönhetően a reflektor 75m² felület melegítését teszi lehetővé. A profilos tető hatékony és egyenletes hőelosztást tesz lehetővé a berendezés körül. Ezenkívül az ernyő védelemként szolgál, ha a fűtőt kedvezőtlen időjárási körülmények között kültérre tesszük ki.

 

Jellemzői:

- egyenletesen elosztott hő

- kültéri használatra ajánlott

- porszórt acélszerkezet hosszú élettartamot biztosít

 Termék paraméterei

Fűtőteljesítmény: 5 - 12 kW

Méretek: magassága: 215 cm

Gáz: propán-bután

Gázfogyasztás: 450 - 870 g / h

Gáznyomás: 28 - 30/37

Fűtési idő: 12-24 óra

Fűtési sugár: 5 méter

Fűtési terület: 75 m2

Súly: 22 kg

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!