Gumi karkötő készítő szett Inlea4Fun Loom Band | Szépítkezés, ékszerkészítés | Inlea.hu - a játék webáruház

Gumi karkötő készítő szett Inlea4Fun Loom Band

Ezzel a Inlea4Fun LOOM BAND karkötő készítő szettel nagyon színes, egyedi karkötőket készíthethetsz! Légy kreatív! Alkoss menő, színes karkötőket a csuklódra, vagy lepd meg vele barátodat, vagy a családtagjaidat. A csomagban 650 db színes szilikon gumit találsz, mellette 48 darab horgot, horgolót és ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Átmenetileg készlethiányos
Gyártó: Inlea4Fun
Cikkszám: JO-ZA0992


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

Ezzel a Inlea4Fun LOOM BAND karkötő készítő szettel nagyon színes, egyedi karkötőket készíthethetsz! Légy kreatív! Alkoss menő, színes karkötőket a csuklódra, vagy lepd meg vele barátodat, vagy a családtagjaidat. A csomagban 650 db színes szilikon gumit találsz, mellette 48 darab horgot, horgolót és szövőtáblát. A gumikat egy szövőtáblára kell kifeszíteni, és megfelelő hurkolásokkal egy stabil, fonott karkötőt kaphatsz, amiket S-alakú karkötő horgokkal tudsz összekötni. Alkoss barátság karkötőket a legjobb barátnődnek! Ideális ajándék bármilyen alkalomra.

Karkötő szövésénél ne feledje, hogy lazának kell lennie a csuklón, a bokán, ez megakadályozza a testre nehezedő nyomást és a végtagok keringési problémáit.

A gumi készlet nem tartalmaz ftalátokat, ezt az INTERTEK jelentése is megerősítette. A termék rendelkezik európai CE tanúsítvánnyal. A termék megfelel az EN 71 európai szabványnak.


A csomag tartalma:

- 650 darab különböző színű gumik

- horgoló

- 48 horog

- gyöngyök

- szövőtábla

 Termék paraméterei

Ajánlott korosztály: 8+

Kinek ajánljuk: lányoknak

Gumik mennyisége: 650 darab

Horgok mennyisége: 48 darab

Szövőtábla mérete: 13 cm x 5,5 cm x 3 cm

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!