Hordozható vezeték nélküli autóporszívó Maltec Cyclone 300 nedves / száraz, 50W | Porszívók és gőztisztítók | Inlea.hu - a játék webáruház

Hordozható vezeték nélküli autóporszívó Maltec Cyclone 300 nedves / száraz, 50W

Tökéletes eszköz azok számára, akik értékelik az autótisztítást. Az autómosó látogatása gyakran hosszú sorokat, magas költségeket és piszkos porszívót jelent, amellyel több száz ember porszívózta autóját. Az ülések ilyen porszívóval történő tisztításával sok baktérium maradhat, ezért a hordozható porszívó a tökéletes megoldás.A ... Teljes leírás
9 600 Ft
Utolsó darab raktáron
Várható szállítás október 4.
Gyártó: MalTec
Cikkszám: MA-108015


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

Tökéletes eszköz azok számára, akik értékelik az autótisztítást. Az autómosó látogatása gyakran hosszú sorokat, magas költségeket és piszkos porszívót jelent, amellyel több száz ember porszívózta autóját. Az ülések ilyen porszívóval történő tisztításával sok baktérium maradhat, ezért a hordozható porszívó a tökéletes megoldás.

A belsejében található HEPA szűrő fertőtleníti a rajta áthaladó levegőt, és ezenkívül megvédi a készülék motorját a sérülésektől. Szűrő használata miatt a porszívó idővel nem veszíti el erejét, a szívóteljesítmény állandó marad a használat során. Könnyen eltávolítható és folyó víz alatt mosható.

A porszívó 80 W teljesítményű, vezeték nélküli, beépített akkumulátorral rendelkezik, így működés közben nem kell csatlakozni az áramforráshoz.


Jellemzői:

- HEPA szűrő

- beépített akkumulátor

- Nedvesen száraz technológia

- Tartozékok

 Termék paraméterei

Gyártó: MalTec

Modell: Cyclone 300

Akkumulátor feszültsége: 14.8V

Teljesítmény: 50W

 Akkumulátor: 2000mAh

Térfogat: 0,3l

A csomag méretei:35x14x11.5cm

A készülék súlya: 0.5 kg


Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!