Hullahopp karika 70 cm Inlea4Fun FUNNY HOPP | Egyéb sporteszközök | Inlea.hu - a játék webáruház

Hullahopp karika 70 cm Inlea4Fun FUNNY HOPP

A színes hullahopp karika remek szórakozást nyújt a gyermekek számára, és testmozgásra illetve szabadidő aktív eltöltésére ösztönzi őket.  Mindenki tudja, hogy a testmozgás egészséges, és az ilyen karika birtoklása arra ösztönzi a gyermeket és talán a felnőttet is, hogy kezdje el a fizikai tevékenységet. A testmozgás ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Kifutott termék, már nem kapható
Gyártó: Inlea4Fun
Cikkszám: 3T-10597


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

A színes hullahopp karika remek szórakozást nyújt a gyermekek számára, és testmozgásra illetve szabadidő aktív eltöltésére ösztönzi őket.  Mindenki tudja, hogy a testmozgás egészséges, és az ilyen karika birtoklása arra ösztönzi a gyermeket és talán a felnőttet is, hogy kezdje el a fizikai tevékenységet. A testmozgás segítségével a hullahopp karika mozgásba lendül, mozogni kell, hogy ne essen gyorsan a földre. A hullahopp karika használható a nyakon, a derékon, a lábakon, a karokon, sok lehetőség van. A karika forgatáséval segíti gyermekét a koordináció és a mobilitás fejlesztésében, valamint alakítja az izmokat és az egyensúlyérzéket.


Jellemzői:

- praktikus és sokoldalú eszköz

- minőségű műanyagokból készült

- egyszerű tárolás


FIGYELEM !!! A karika színe külömbőző, melyet rendelés során nem lehetséges meghatározni. A hullahopp karika véletlenszerű színben kerül kiküldésre.

 Termék paraméterei

Átmérője: 70 cm

Anyaga: műanyag

Súlya: 0,134 kg

Csomagolási mérete: 70 x 70 x 1,8 cm

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek