Készségfejlesztő kormány hageffektusokkal Inlea4Fun PUZZLE STEERING WHEEL | Inlea.hu - a játék webáruház

Készségfejlesztő kormány hageffektusokkal Inlea4Fun PUZZLE STEERING WHEEL

Gyermekét rengeteg meglepetés és felfedezni való várja ai Inlea4Fun készségfejlesztő műszerfalon. A szülők autójából ismert igazi kormánykerék utáni játék nagyon szórakoztató a gyermek számára. A műszerfal pozitívan befolyásolja a gyermek szellemi fejlődését, kézügyességét és fantáziáját. Az egyes ... Teljes leírás
6 190 Ft
Készleten 3-5 munkanapon belül
Gyártó: Inlea4Fun
Cikkszám: LE-7041


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

Gyermekét rengeteg meglepetés és felfedezni való várja ai Inlea4Fun készségfejlesztő műszerfalon. A szülők autójából ismert igazi kormánykerék utáni játék nagyon szórakoztató a gyermek számára. A műszerfal pozitívan befolyásolja a gyermek szellemi fejlődésétkézügyességét és fantáziáját. Az egyes elemek megérintése és mozgatása arra készteti a gyermeket, hogy megkülönböztesse az alakokat és a színeket, és megértse az ok-okozati összefüggéseket. 

Ez a zenei játék egy ergonómikusan kialakított, forgó kormánykerékből áll, amely tökéletesen illeszkedik a kis kezekben. A bal oldali váltókar 3 fokozatú. A gombbal bekapcsolja a zenét, a kar minden egyes megnyomásával vált egy számot, és a lámpa a zene ütemére villog. Lent van egy labda, melyben a gyöngyök hangja hallhatóak, amikor a gyermek mozgatja. A gomb bekapcsolásával hallani fogjuk az autó indulását. Gyermekei biztonsága érdekében a legjobb minőségű anyagokból készült. Ezzel a játékkal a gyermek igazi sofőrnek érzi magát. A játék szép pasztell dobozba van csomagolva, így ajándéknak is ideális.

Annak érdekében, hogy a gyermek élvezhesse a játékot - 2 darab AA 1,5 V-os elemre van szükség, melyet a csomagolás nem tartalmaz.


Jellemzői:

- fejleszti a gyerek kézügyességét, segít a mozgáskoordinációban

- 2 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza

- 18 hónapos kortól ajánlott 

- ideális ajándék bármilyen alkalomra

 Termék paraméterei

Ajánlott korosztály: 18 hónapos kortól

Mérete: 22 x 10 x 16 cm

Tápellátás: 2 x AA 1,5 V elem (csomagolás nem tartalmazza)

Csomagolási mérete: 27 x 15 x 17,5 cm

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!