Gyerek bőrönd

Gyerek bőrönd


Ints búcsút a fárasztó utazásoknak, a könnyeknek és a nyafogásnak az unaloműző Trunkival - a világ első lábbal hajtható és ülőkeként is használható gyermekbőröndjével! Gyermeke belerakhatja játékait, könyveit, így azok utazáskor mindig kéznél lesznek. A könnyű, de strapabíró Trunki kézipoggyászként is engedélyezett. A lábbal hajthatós gyerekbőrönd minden gyermek részére élménnyé teszi az utazást. 

Építőkocka készlet 86 darabos Inlea4Fun BLOCKS Az Inlea4Fun BLOCKS Építőkocka 86 db-os szett különféle színekben és különböző formájú építőkockákat..

3 800 Ft

RC Távirányítós versenyautó BUGGY 4x4 Inlea4Fun - zöld A kisautók a legnépszerűbb fiú játékok közé tartoznak. Nincs olyan fiú gyermek, akinek ne ..

15 900 Ft

Játszósátor BESTWAY 52007 102 x 76 x 114 cm A legújabb búvóhely a kis lurkóknak. A pokrócokból "tákolt" szétcsúszó, összedőlő bunkerek..

5 600 Ft

Puzzle Melissa&Doug - bolygók Ez a nagyszerű  puzzle segít megismerkedni a bolygókkal . A puzzle játék jó hatással van az eml..

5 300 Ft

Matatófal, foglalkoztató tábla gyerekeknek 30x30 cm MT05 - natúr/kék Matatófal, azaz a fejlesztőtábla kiválóan fejleszti a babák, gyerekek finommotorikáját. A játék egy ..

6 900 Ft

Játék babakocsi PLAY TO Viola - rózsaszín A kislányok szeretik utánozni a felnőtteket, és előszeretettel gondoskodnak a játékbabájukról. A ját..

19 600 Ft

Fürdőjáték spriccelős Goki - tengeri állatok Színes, biztonságos és vidám játék szett, amelyet szórakozásra terveztek a gyermekek fürdő..

3 600 Ft

Játszóház alagúttal és gyereksátorral Tent play with tunnel Ez a szuper  gyereksátor szett egy sátrat, egy házikót és egy alagutat tartalmaz. Minden kisgye..

13 900 Ft

Horgász játék Inlea4Fun DOLPHIN PARK - kék A horgász játék remek móka az egész családnak! Most a legkisebbek is megtanulhatják a horg..

4 990 Ft

Plüss láma álló 85 cm Melissa & Doug PLUSH LLAMA A plüss játékok a legközkedveltebb játékok közé tartoznak. Vitathatatlanul fontos szerepet töltenek ..

41 900 Ft


Az Ön kosara üres!