Játékfegyverek
06 21 2000 310

Játékfegyverek

A Nerf játékfegyver segítségével könnyű lesz megnyerned a csatát. Hívd meg barátaidat és alkossatok csapatokat! Válaszd ki a játékfegyvert, amivel részt szeretnél venni a játékban és kezdődhetnek az izgalmas összecsapások. A Nerf játékfegyverek előnyei, hogy pontosan lőnek célba, nem veszélyesek, és szuper játékok gyerekeknek. 

Akusztikus játék gitár REIG Peppa malac Nem lehet elég korán ismerkedni a zenével, így ez a nagyszerű gitár már három éves korban a gyerekek..

3 250 Ft

Focilabda 5-ös méretű Inlea4Fun SP0376 A labdarúgás az egyik legnépszerűbb sport az egész világon. A gyerekek imádják a szabadide..

2 200 Ft

Játék gitár 4 húros REIG Mickey egér Mickey egér  egy nagyon ismert karakter, aki rengeteg izgalmas kalandra hívja a gyermekeket, me..

3 250 Ft

Elektromos játék gitár REIG Mancs Őrjárat Csapjon gyereked  ennek a piros és kék színű gitárnak a húrjai közé, amit a Mancs őrjárat arany..

7 900 Ft

Játék pergődob REIG Mickey egér Remekül fejleszti a gyerekek ritmusérzékét ez a szuper pergődob, mely egyben tökéletes bevezetés is ..

3 500 Ft

Inlea4Fun Tűzoltó készlet jelmezzel Minden gyermek imád szerepet játszani és jelmezekbe öltözni. Ilynekor belebújnak a ke..

7 900 Ft

Korongozó készlet Inlea4Fun POTTERY WORKSHOP - kék Készíts különböző edényeket az Inlea4Fun POTTERY WORKSHOP korongozó kerámiás készlettel! Fazekas kor..

4 900 Ft

Kreatív építőjáték Inlea4Fun ANIMAL WORLD BLOCKS 3D - 227 darabos Kreatív játékokat keres gyermekednek? Az Animal World Blocks építő készlet remek választás. Az építő..

1 900 Ft

Inlea4Fun Gitár Szett Mikrofonnal és Erősítővel - Kék A zene,  a ritmus ismerete minden gyermek számára fontos mert a személyiségének fejlődésében me..

12 500 Ft

Inlea4Fun Ukulele gitár fa mintázattal  Ez a gitár nagyszerű játék az összes kis zenésznek. Ideális első hangszer 3 évesnél idősebb gy..

4 990 Ft


Az Ön kosara üres!