RC Távirányítós autó BMW i8 RASTAR 1:14 - piros | Autók és járművek | Inlea.hu - a játék webáruház

RC Távirányítós autó BMW i8 RASTAR 1:14 - piros

A kisautók a legnépszerűbb fiú játékok közé tartoznak. Nincs olyan fiú gyermek, akinek ne lenne játék autója. Ráadásul, ha az autót távirányítóval lehet irányítani, az még külön öröm. Ez a remek BMW I8 távirányítós autó csodálatosan fejleszti a gyermekek fantáziáját és motorikus koordinációját, tökéletesen szórakoztat. A ... Teljes leírás

Lehetséges választások

25 600 Ft
Készleten 5-8 munkanap
Gyártó: RASTAR
Cikkszám: RA-ZRC.71000.CR


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

A kisautók a legnépszerűbb fiú játékok közé tartoznak. Nincs olyan fiú gyermek, akinek ne lenne játék autója. Ráadásul, ha az autót távirányítóval lehet irányítani, az még külön öröm. Ez a remek BMW I8 távirányítós autó csodálatosan fejleszti a gyermekek fantáziáját és motorikus koordinációját, tökéletesen szórakoztat. A stílusos jármű kereke gumiból készült, ami biztosítja a dinamikus haladást. Ettől a játék igazán realisztikus és izgalmas lesz. Elöl és hátul is ledes világítással rendelkezik. Ez az RC autó minőségi műanyagból készült, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. A távirányítós autó ajtajai nyílnak a távirányító segítségével.

A távirányítóhoz 1 db 9V-os elem szükséges, melyet a csomagolás nem tartalmaz. Az autóhoz 1 db 4,8 V elem tartozik, melyet a csomagolás nem tartalmaz.


Jellemzői :

- elöl hátul led világítás

- gumi kerekek

-minőségi műanyagból készült

 Termék paraméterei

Az autó mérete: 33,5 cm * 15 cm* 8,5 cm

Anyaga: műanyag

Kerék anyaga: gumi

Méretarány: 1:14

Ajánlott korosztály: 6+

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!