Az első könyvem Tiny Love - Történetek a Hercegnőnek | Babakellékek | Inlea.hu - a játék webáruház
06 21 2000 310

Az első könyvem Tiny Love - Történetek a Hercegnőnek

Puha interaktív könyv - fejlesztő játék kis hercegnőknek! 5 olyan elem, amely fejleszti a gyermek ismereteit és motorikus készségeit. Arra ösztönzi a gyermeket, hogy fedezze fel, kísérletezzen és gyakorolja a kezecskék használatát.Fejleszti az érzelmi intelligenciát és a beszédet. A könyv ideális a közös játszáshoz. A szülői ... Teljes leírás
5 860 Ft
Készleten 2 - 4 munkanapon belül
Gyártó: Tiny love
Cikkszám: 1010266


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen vagy a 06 21 2000 310 telefonszámon

Puha interaktív könyv - fejlesztő játék kis hercegnőknek! 5 olyan elem, amely fejleszti a gyermek ismereteit és motorikus készségeit. Arra ösztönzi a gyermeket, hogy fedezze fel, kísérletezzen és gyakorolja a kezecskék használatát.

Fejleszti az érzelmi intelligenciát és a beszédet. A könyv ideális a közös játszáshoz. A szülői támogatás a játék során segít a gyerekeknek a szókincsük fejlesztésében.

A könyv 4 mágikus, mesebeli színhelyet mutat be. Hanggal és tapintási ingerekkel együtt örömet okoznak a gyermekek érzékeinek. Bárhová viheti, ahová a gyermeke megy. Mindössze annyit kell tennie, hogy univerzális rögzítővel rögzíti, például babakocsira.

A fejlődés elemei

A tárgyak állandósága - a szórakoztató játék "kukucs" -on és a "hol van?" segít a gyermeknek tudatosítani , hogy a láthatatlan dolgok még mindig ott vannak.

Durva motoros készségek - a vonzó minták és különféle elemek arra ösztönzik a gyermeket, hogy fedezze fel és érintse meg a könyvet, így meghosszabbítva a gyermek hasra fordított idejét. Amikor a baba a hasán fekszik, felemeli a fejét, és így erősíti a nyakat és a nyaki izmokat.

Finom motoros készségek - a gyermek fejleszti, amikor kezével és ujjaival felfedezi a könyv textúráit és interaktív elemeit.

Beszéd és kommunikáció - a közös könyvolvasás lehetőséget ad a szülőknek, hogy szórakoztató és érdekes módon bővítsék gyermekük szókincsét

Érzékelések - a könyv színe, az érdekes textúrák és hangok sok vizuális, tapintási és hallási stimulációt kínálnak a gyermeknek.

Képzelet és kreativitás - felismerve, hogy a könyv tárgyai a valós világban jelenlévő elemeket tükrözik, támogatja a képzeletet és a kreativitás fejlődését

A játékok fontossága a gyermek fejlődésében

3-5 m: Helyezze a könyvet a baba elé, miközben hason fekszik, és mutassa meg neki a különféle tárgyakat és elemeket. Nevezd meg őket. A gyerekek szeretik a játékokat a könyvben kiálló és fütyülő elemekkel. Szeretnek új dolgokat felfedezni a rejtekhelyeken, és fokozatosan felismerik a színes képek egyedi motívumait. Hagyja, hogy a baba önállóan vizsgálja meg a könyvet, ha a hátán vagy a hasán fekszik.

5m +: A gyerekek szeretnek "kukucs" -t játszani és "hol van?"-t. Ez egy fontos játék, amely megtanítja a gyermeket a tárgyak állandóságának megértésére. Ennek a játéknak köszönhetően támogatni fogja a gyermek kognitív fejlődését.


Jellemzői:

- tükör

- textúrák

- rágcsálás

- 3D elemek

- síp

- szatén szalagok

 Termék paraméterei

Gyártó: Tiny Love

Korosztály: 0m+

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!