06 21 2000 310

Kézlenyomat készítő készlet

Őrizd meg tenyered nyomát az utókor számára! Hiszen ma már mindenki számára elérhető a szoborkészítés öröme akár saját otthonában is. A kézlenyomat készítő készlet segítségével egyedi kézlenyomatodat megörökítheted! Újszülött kortól felnőtt korig, kézről lábról pillanatok alatt mintát vehetünk, melyből egyedülálló és megismételhetetlen ajándékot varázsolhatunk. 

Drewex Zsiráf gyermek kiságy - krém A babaszoba fontos kelléke a babaágy, ahol a baba nyugodtan pihenhet. A Drewex kiságy..

28 900 Ft

Bayo játszószőnyeg zongorával - rózsaszín Egy játszószőnyeg alapvető funkciója a baba fejlesztése. A játékok jelentősen segítik a ba..

9 300 Ft

Tiny Love zenélő mobil körforgó utazáshoz - Mező A játék a gyermeki tevékenységnek egyik megnyilvánulási formája, amely a fejlődő gyermek életében se..

10 900 Ft

Tiny love zenélő körforgó Mező A játék a gyermeki tevékenységnek egyik megnyilvánulási formája, amely a fejlődő gyermek é..

19 900 Ft

Bloom etetőszék Fresco Chrome - fekete Ez az egyedi modern etetőszék együtt nől gyermekével születésétől fogva. A praktikus 3in1 etetőszéke..

188 900 Ft

Tiny Love játszószőnyeg Deluxe Erdei élet Az egyedülálló Tiny Love játszószőnyegen - nagy méretének köszönhetően - a babák bátran hempereghetn..

18 900 Ft

Tiny Love Hordozható kivetítő - Suzy Ez a kedves hordozható bálna formájú kivetítő univerzális rögzítővel rendelkezik. Segítségével könny..

8 900 Ft

Aga4Kids játszószőnyeg - Zsiráf Egy játszószőnyeg alapvető funkciója a baba fejlesztése. A játékok jelentősen segítik a baba fe..

10 900 Ft

BABY MIX Infant etetőszék - rózsaszín Az etetőszék elengedhetetlen része az összes gyermek felszerelésének. Az etetőszéknek hála..

24 900 Ft

Bloom etetőszék Fresco Chrome -fehér Ez az egyedi modern etetőszék együtt nől gyermekével születésétől fogva. A praktikus ..

199 900 Ft

Holnapra nálad
Inlea4fun 3D szobor kéz és láblenyomat készítő készlet Előnézet
Utolsó 4 darab raktáron
5 700 Ft
Holnapra nálad
Inlea4fun kéz és láblenyomat készítő készlet - Hármas keret Előnézet
Raktáron
4 700 Ft
Holnapra nálad
Inlea4fun kéz és láblenyomat készítő készlet - kék Előnézet
Utolsó 2 darab raktáron
2 990 Ft
Holnapra nálad
Inlea4fun kéz és láblenyomat készítő készlet - Kettes keret Előnézet
Utolsó darab raktáron
4 300 Ft
Holnapra nálad
Inlea4fun kéz és láblenyomat készítő készlet - rózsaszín Előnézet
Utolsó 2 darab raktáron
2 990 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)