Játék babakocsi 67x41x68 cm REIG Trendy Luxus - Rózsaszín | Inlea.hu - a játék webáruház

Játék babakocsi 67x41x68 cm REIG Trendy Luxus - Rózsaszín

A kislányok szeretik utánozni a felnőtteket, és előszeretettel gondoskodnak a játékbabájukról. A játékbabáknak is fontos a friss levegőn való séta és ehhez nélkülözhetetlen a babakocsi. A REIG trendy luxus játék babakocsi ideális választás minden olyan kislánynak, akik szeretnek babával játszani. A babakocsival akár ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: REIG
Cikkszám: RER18501


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

A kislányok szeretik utánozni a felnőtteket, és előszeretettel gondoskodnak a játékbabájukról. A játékbabáknak is fontos a friss levegőn való séta és ehhez nélkülözhetetlen a babakocsi. A REIG trendy luxus játék babakocsi ideális választás minden olyan kislánynak, akik szeretnek babával játszani. A babakocsival akár az utcán is sétálgathat a kilsányod, tologathatja a kisbabáját. 

A kocsi alatt található rakodótérben a játékbaba összes holmiját lehet tárolni, amire szükség lehet a séta közben.  A babakocsi rendkívül részletes kialakítást kapott, kiváló minőségű anyagokból és nagyon jól felszerelt, így olyan, akárcsak egy igazi. A babakocsin egy napellenző és esővédő takaró is van, amelyek masnis és fodros mintát kaptak. A tolókar puha külső borítást kapott, ami ráadásul állítható is, így a legkisebbek is kényelmesen tudják majd használni. 


Tulajdonságai:

- könnyű, stabil szerkezet

- tolókar magassága állítható

- tárolórész a kocsi alatt

- maximum 46 cm-es babákhoz

- pelenkázó táskával


 Termék paraméterei

Mérete: 67x41x68 cm

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!