Játék kerti szerszámok Small Foot | Egyéb kerti játékok | Inlea.hu - a játék webáruház

Játék kerti szerszámok Small Foot

Vár kint a kerti munka? Engedd, hogy a legkisebbek is segítsenek neked, és megtanulják a teendőket. Ehhez nyújt szükséges segédeszközöket a Small Foot márka által forgalmazott kerti szerszámkészlet. Minden alkatrész kiváló minőségű finoman gyártott fémből készült, gyermekbarát kialakítással és vidám tavaszi színekben pompázik. ... Teljes leírás

Lehetséges választások

13 130 Ft
Készleten 3-5 munkanapon belül
Gyártó: Small Foot Design
Cikkszám: NE-110838


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

Vár kint a kerti munka? Engedd, hogy a legkisebbek is segítsenek neked, és megtanulják a teendőket. Ehhez nyújt szükséges segédeszközöket a Small Foot márka által forgalmazott kerti szerszámkészlet. Minden alkatrész kiváló minőségű finoman gyártott fémből készült, gyermekbarát kialakítással és vidám tavaszi színekben pompázik. A 4 darabos Small Foot kerti készletben megtalálható egy gereblye, ásó, lombseprű és lapát is. A kerti munka végeztével a szerszámok egyszerűen a helyükre akaszthatóak a nyelükön rögzített zsinórhurokkal. Elősegíti a gyermekek kézügyességének a fejlesztését és oktatja is őket, így összekapcsolhatod a hasznosat a kellemessel. Nem is maradt más hátra, irány a kert!  


Jellemzői:

- 4 darabos Small Foot kerti szerszámkészlet minőségi anyagokból készült

-A kellékeket gyermekeknek tetsző dizájn és élénk tavaszi színek díszítik


Figyelmeztetés: A termék elsősorban kültéri használatra alkalmas, továbbá csak felnőtt közvetlen felügyelete mellett használható!

 Termék paraméterei

Javasolt életkor: 3 éves kortól.

Szerszámok mérete kb.: 70 x 15 cm

Anyaga : fa+fém


Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!