Női kerékpár 26" Goetze BELLA- fekete | Városi kerékpárok | Inlea.hu - a játék webáruház
06 21 2000 310

Női kerékpár 26" Goetze BELLA- fekete

Szeret kerékpározni, de eddig még nem sikerült leglelni a megfelelő modellt? Mi megtaláltuk a tökéletes városi kerékpárt az Ön számára. Az elegáns kerékpár retro dizájnnal remek választás. A Bella 26 városi kerékpár pontosan az amiről álmodsz: egy 17 " keret, 26" kerekek . A kényelmes nyeregnek köszönhetően a vezetési kényelem ... Teljes leírás

Lehetséges választások

62 900 Ft
Utolsó darab raktáron
Várható szállítás december 7.
Gyártó: GOETZE
Cikkszám: BELLA-cza


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen vagy a 06 21 2000 310 telefonszámon

Szeret kerékpározni, de eddig még nem sikerült leglelni a megfelelő modellt? Mi megtaláltuk a tökéletes városi kerékpárt az Ön számára. Az elegáns kerékpár retro dizájnnal remek választás. A Bella 26 városi kerékpár pontosan az amiről álmodsz: egy 17 " keret, 26" kerekek . A kényelmes nyeregnek köszönhetően a vezetési kényelem biztosított. Az egészséges életmód és a környezetvédelem érdekében adja fel a városi tömegközlekedést és egyéb környezet károsító közlekedési módot és kerékpározzon!

A Bella 17 colos kerékpár 150-185 cm testmagasságú személyek számára megfelelő.A termék jellemzői:

- tartós acélszerkezet

- minőségi anyagok

- klasszikus dizájn

- csomagtartó

- sárvédők

- világítás

- láncvédőFIGYELEM: A kerékpár részlegesen összeszerelt állapotban dobozban érkezik. Vásárló feladata összeszerelni és beállítatni a saját költségén.

SZÁLLÍTÁS:  A termék mérete és súlyára való tekintettel a szállítási idő eltért a feltüntetett szállítási időtől. A szállítási időről pontosabb tájékoztatást az ügyfélszoglálatunkon tájékozódhat. A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető.


Kerékpár összeszerelési útmutató

 Termék paraméterei

Váz mérete: 17 "

Kerék mérete: 26 "

Váz: Acél

Gumiabroncsok: 26x1.75

Fék: első/hátsó V-fékek

Súly: 15 kg

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!