Női kerékpár ALICE 28" - pisztácia | Városi kerékpárok | Inlea.hu - a játék webáruház
06 21 2000 310
Újdonság

Női kerékpár ALICE 28" - pisztácia

Szeret kerékpározni, de eddig még nem sikerült leglelni a megfelelő modellt? Mi megtaláltuk a tökéletes városi kerékpárt az Ön számára. Az elegáns kerékpár retro dizájnnal remek választás. Az Alice 28 városi kerékpár pontosan az amiről álmodsz: egy 19 " keret, 28" kerekek és 6 fokozatú váltó. A kényelmes nyeregnek és 6 Shimano ... Teljes leírás

Lehetséges választások

107 900 Ft
Utolsó 2 darab raktáron
Várható szállítás augusztus 6.
Gyártó: GOETZE
Cikkszám: ALI28P


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen vagy a 06 21 2000 310 telefonszámon

Szeret kerékpározni, de eddig még nem sikerült leglelni a megfelelő modellt? Mi megtaláltuk a tökéletes városi kerékpárt az Ön számára. Az elegáns kerékpár retro dizájnnal remek választás. Az Alice 28 városi kerékpár pontosan az amiről álmodsz: egy 19 " keret, 28" kerekek és 6 fokozatú váltó. A kényelmes nyeregnek és 6 Shimano fogaskeréknek köszönhetően a vezetési kényelem biztosított. Az egészséges életmód és a környezetvédelem érdekében adja fel a városi tömegközlekedést és egyéb környezet károsító közlekedési módot és kerékpározzon!

Az Alice 18 colos kerékpár 150-185 cm testmagasságú személyek számára megfelelő.


A termék jellemzői:

- tartós acélszerkezet

- minőségi anyagok

- klasszikus dizájn

- Shimano váltók

- csomagtartó

- sárvédők

- világítás

- láncvédő

A kosár nem tartozék!!!!!FIGYELEM: A kerékpár részlegesen összeszerelt állapotban dobozban érkezik. Vásárló feladata összeszerelni és beállítatni a saját költségén.

SZÁLLÍTÁS:  A termék mérete és súlyára való tekintettel a szállítási idő eltért a feltüntetett szállítási időtől. A szállítási időről pontosabb tájékoztatást az ügyfélszoglálatunkon tájékozódhat. A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető.

 Termék paraméterei

Váz mérete: 19 "

Kerék mérete: 28 "

Fogaskerekek száma: 6

Váz: Acél

Gumiabroncsok:  28x1.75

Fék: első/hátsó V-fékek

Váltó: Shimano RevoShift / Shimano Turney váltó

Súly: 15 kg

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!