Testmozgás és sportolás a természetben
0 0 Ft
Az Ön kosara üres!
Akciók Újdonságok Különleges ajánlat

Testmozgás és sportolás a természetben

A természet végtelen lehetőséget kínál a szabadban történő sportolásra. Hiszen mi lehetne jobb annál, mint egyszerre sportolni, szeretteinkkel tölteni szabadidőnket és magunkba szívni a D-vitamint? Végtelen lehetőség tárul elénk, és válasszuk a mozgási lehetőséget udvarunkban, vagy fedezzünk fel új helyeket, egész biztosan feltöltődve és új élményekkel gazdagodva pihenhetünk majd meg a nap végén.

Fedezd fel a környéket két keréken

kerékpározás az egyik legremekebb családi program. Választhatjuk a településeket összekötő kerékpárutakat, de megismerkedhetünk a természet szépségeivel hegyi biciklin is. Ha pedig a család kisebb tagjait is szeretné megtanítani a kétkeréken való suhanásra, bátran válogathat eshopunk széles gyerekkerékpár kínálatából. A biciklis gyereküléseknek köszönhetően pedig már a legapróbbaknak sem kell lemaradniuk a túrákról.

Engedje bolondozni gyermekeit (vagy térjen át alternatív közlekedési eszközre)

A kisebb és nagyobb gyerekek is gyakran verődnek baráti csoportokba, hogy időtöltési lehetőség után nézzenek a szabadban. Amennyiben az Ön gyermeke a roller vagy a gördeszka  megszállottja, van egy nagyszerű hírünk: webáruházunkban kizárólag a legjobb termékekből válogathat.  Egyedi kínálatunk, a hagyományos gördeszkáktól az elektromos rollerekig nem csak a gyerekeket, de a felnőtteket is elvarázsolja. A 99 kg-os maximális terhelhetőségű elektromos rollerek a munkába való bejárásra, vagy kisebb bevásárlások alkalmával is tökéletes választás.

Ismerje meg vízen is a természetet

Volt, hogy kedvet kapott már egy kis csónakázásra? Elsőre lehet, hogy kicsit őrülten hangzik, de nem kell aggódni, hiszen egy minden tekintetben biztonságos vízisportról beszélünk, melybe a család valamennyi tagja bekapcsolódhat. Dönthet egyszeri alkalom, vagy akár egy több napos túra mellett, hiszen utóbbival akár a teljes Kis-Duna bejárható, Pozsonytól Gútáig. Ehhez ideális társa lehet a MASTER K2 felfújható kajak. Fedezze fel a természet rejtett zugait!


Pihenjen aktívan!

A kempingekben való nyaralás és az aquaparkok még mindig rendkívül divatosnak számítanak. Ezt nem csak a medencék és a faházak, de az azt körülvevő természet is bizonyítja. Napközben focizhatnak, röplabdázhatnak, tollaslabdázhatnak vagy teniszezhetnek, míg este egy baráti grillezésre is lehetőség nyílik. Ha kedvet kapott hozzá, ne kerülje el webshopunkat, hiszen az Egyéb sporteszközök kategórián belül mindent megtalál egy tökéletes kempingezéshez.

Járja körbe és fedezzen fel!

A minket körülvevő természet megismerésének legkézenfekvőbb módja a séta. Mozduljon ki kutyusával, vagy barangolja be a környéket egész családjával. Látogasson meg egy közeli várat, vagy tesztelje állóképességét a gyalogtúrák útján. Próbálja ki a nordic walkingot vagy a gyorsgyaloglást. Ha a sport egy aktívabb formáját keresi, nem kell más, csak egy sportcipő és máris nyakába veheti a világot. A természet Önre vár és arra, hogy felfedezze!  


Tags: természet sport blog inlea