Tricikli Inlea4Fun PRO700 - lila | Tricikli | Inlea.hu - a játék webáruház

Tricikli Inlea4Fun PRO700 - lila

Az Inlea4Fun PRO700 tricikli előnyeit nem csupán az utazások, kirándulások során, hanem a parkba való séták és a bevásárlások közben is értékelni fogja. A tricikli sok kisgyermek legelső önálló közlekedési eszköze. Az Inlea4Fun PRO700 tricikli tricikli masszív és biztonságos, mely modern ... Teljes leírás

Lehetséges választások

61 300 Ft
Készleten 5-8 munkanap
Gyártó: Inlea4Fun
Cikkszám: LE-2599


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

Az Inlea4Fun PRO700 tricikli előnyeit nem csupán az utazások, kirándulások során, hanem a parkba való séták és a bevásárlások közben is értékelni fogja. A tricikli sok kisgyermek legelső önálló közlekedési eszközeAz Inlea4Fun PRO700 tricikli tricikli masszív és biztonságos, mely modern dizájnnal párosul. Ez a tricikli szinte minden extrával fel van szerelve, így kitűnő választás bármely gyermek számára. A tricikli a gyermek különböző életkorában újabb funkcióval bővül, így végigkíséri az egész kisgyermekkort. A 6 hónapos kortól használható triciklit először babakocsiként lehet használni. A tricikli 5-pontos biztonsági övvel lett kialakítva, amely megvédi a csöppséget a kieséssel szemben. A tricikliben való kényelmes és biztonságos utazást az EVA kerekek biztosítják. A tolókart át lehet fordítani. A lengéscsillapítóval ellátott hátsó kerekek könnyedén veszik az úttesti akadályokat. 

Számos hasznos tulajdonsága mellett a gyerekek imádják a triciklit, mert az olyan "felnőttes", és így egyedül, szinte segítség nélkül el tudnak jutni oda, ahova szeretnének. A szülők számára is nagy segítség lehet, mivel fejleszti a kisgyerek motorikus készségét, illetve önállóságát. Izmai erősödnek, megtanulja használni egyensúlyérzékét, amikor le- illetve felmászik a triciklire és közlekedik vele.  Megtapasztalja, milyen is a függetlenség érzése és a mozgás szabadsága. A minőségi váznak köszönhetően a tricikli biztonságos, nagy kerekei pedig biztosítják a kitűnő stabilitást.


Jellemzői:

- 6 hónapos kortól ajánlott

- teherbírás max. 25 kg

- minőségi konstrukció

- fék a hátsó kerekeken

- naptető

- biztonsági keret

- lengéscsillapító

- ergonomikusan alakított ülés

- minőségi, felfújható EVA kerekek

- 5-pontos biztonsági öv

- összecsukható

 Termék paraméterei

Ajánlott korosztály: 6 hónapos kortól

Teljes magasság: 99 cm

Hosszúság: 90 cm

Ülés mérete: 26 cm x 20 cm

Kormány magasság: 60 cm

Súly: 12 kg

Maximális terhelhetőség: 25 kg

Csomagolási mérete: 68 x 54 x 32,5 cm

Súly: 14,6 kg

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!