3D szobor kéz és láblenyomat készítő készlet Inlea4fun | Inlea.hu - a játék webáruház
Ingyenes házhozszállítás minden 30 000 Ft feletti vásárlás esetén!

3D szobor kéz és láblenyomat készítő készlet Inlea4fun

Őrizd meg tenyered nyomát az utókor számára! Hiszen ma már mindenki számára elérhető a szoborkészítés öröme akár saját otthonában is. A 3D kézlenyomat készítő készlet segítségével megörökítheted a saját vagy gyermeked kéz szobrát! Újszülött kortól felnőtt korig, kézről lábról pillanatok alatt mintát ... Teljes leírás
6 790 Ft
Utolsó 4 darab raktáron
Várható szállítás június 8.
Gyártó: Inlea4Fun
Cikkszám: OB15


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

Őrizd meg tenyered nyomát az utókor számára! Hiszen ma már mindenki számára elérhető a szoborkészítés öröme akár saját otthonában is. A 3D kézlenyomat készítő készlet segítségével megörökítheted a saját vagy gyermeked kéz szobrát! Újszülött kortól felnőtt korig, kézről lábról pillanatok alatt mintát vehetünk, melyből egyedülálló és megismételhetetlen ajándékot varázsolhatunk. A nagyszülőknek, szülőknek örök emlék készíthető belőle. A lenyomat készítő újszülött kortól ajánlott.

A készlet tartalmaz egy keretet ahová a gyermek fényképét helyezhetjük és a kezéről készített 3D kézszobrot. A 3D kézlenyomat készítéséhez szükséges a kezet vagy a lábat belemártani az anyagba, ahol egy kis ideig tartani kell. Ha az anyag egy kicsit megkeményedett, levesszük és beleöntjük a kitöltő anyagot. A kitöltő anyag megköt és kivétel után már kész is a 3D kéz illetve láblenyomat. A készlet tartalmazza a részletes leírást, mely segítségével a 3D kéz vagy lábszobor könnyedén elkészíthető.


Tulajdonságai:

- eredeti és különleges ajándék

- fa keret, melybe fénykép is helyezhető

- részletes leírás


Használati útmutató kéz és láblenyomat készítő szetthez

 Termék paraméterei

Keret méretei: 23x23x6cm


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!