Elektromos négykerekű jármű Mercedes BENZ UNIMOG - Fehér | Elektromos gyerek járművek | Inlea.hu - a játék webáruház
06 21 2000 310

Elektromos négykerekű jármű Mercedes BENZ UNIMOG - Fehér

A Mercedes BENZ UNIMOG elektromos négykerekű tökéletes választás a száguldás apró szerelmeseinek. Az egyenletes haladást a 4x35W motor biztosítja, melyet a 12V/ 10 Ah akkumulátor hajt. Hogy kényelmes legyen a terepen való haladás a hátsó kerekek lengéscsillapítóval vannak ellátva és a tengely pedig rugózott. ... Teljes leírás

Lehetséges választások

115 900 Ft
Készleten 3-5 munkanapon belül
Gyártó: Inlea4Fun
Cikkszám: PA.JL199.BIA


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen vagy a 06 21 2000 310 telefonszámon

A Mercedes BENZ UNIMOG elektromos négykerekű tökéletes választás a száguldás apró szerelmeseinek. Az egyenletes haladást a 4x35W motor biztosítja, melyet a 12V/ 10 Ah akkumulátor hajt. Hogy kényelmes legyen a terepen való haladás a hátsó kerekek lengéscsillapítóval vannak ellátva és a tengely pedig rugózott. A kétüléses kisautóhoz tartozik egy 2.4G távirányító is, mellyel a szülő irányíthatja az elektromos kisautó menetirányát. A STOP gomb segítségével bármikor leállíthatja az összes funkciót. Az EVA kerekek minden terepen csendes és kényelmes haladást biztosítanak. 

Az elektromos négykerekű fel van szerelve első LED fényekkel is. Még jobb szórakozás érdekében a négykerekű AUX, MP3, bluetooth-val rendelkezik. A nagyobb biztonságban érdekében a kisautóban 2 drb állítható biztonsági öv is található.


Jellemzői:

- távirányítóval könnyedén tudja a szülő is irányítani

- kétüléses

- biztonsági öv

- AUX, MP3, bluetooth, 

- EVA kerekek


A szállítási időtartam eltérhet a feltüntetett szállítási időtől. A szállítási időről pontosabb tájékoztatást az ügyfélszoglálatunkon tájékozódhat.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető. 


 Termék paraméterei

Hossza: 102 cm

Szélesség: 65 cm

Magasság: 84 cm

Jármű súlya: 29 kg

Doboz mérete: 110 x 68 x 41 cm

Maximumális terhelhetőség: 30 kg

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!