Fa abakusz számoló állvány 120 cm Inlea4Fun ST09 | Inlea.hu - a játék webáruház
Ingyenes házhozszállítás minden 30 000 Ft feletti vásárlás esetén!

Fa abakusz számoló állvány 120 cm Inlea4Fun ST09

Az abakusz a világ legrégebbi számológépének egy modern változata. A gyerekek játékos formában tanulhatják meg a számolás alapjait. Segítségével könnyedén megtanulnak 1-től 100-ig számolni ezen az ókori eszközön! A 10 soros abakusz egy könnyű, színes gyöngyökkel felszerelt számolójáték, amit már a görögök is használtak, ... Teljes leírás
24 290 Ft
Készleten 5-8 munkanap
Gyártó: Inlea4Fun
Cikkszám: 3T-ST09


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

Az abakusz a világ legrégebbi számológépének egy modern változata. A gyerekek játékos formában tanulhatják meg a számolás alapjait. Segítségével könnyedén megtanulnak 1-től 100-ig számolni ezen az ókori eszközön! A 10 soros abakusz egy könnyű, színes gyöngyökkel felszerelt számolójáték, amit már a görögök is használtak, időszámításunk előtt. A számolójáték fém drótjain 10-10 gyöngy helyezkedik el, amik segítenek a fejben számolás elsajátításában, játékos módon. Az összeadást, a kivonást is be tudod vele gyakorolni!

Nagyszerű oktató eszköz tanórákon illetve otthoni használat során, gyakorlásra vagy akár ismétlésre is, mindezt játékos formában. Segít a szem-kéz koordináció fejlesztésében, színfelismerésben, bevezeti a gyermeket a logikai gondolkodás világába. Az állvány oldalelemi keményfából, a számológolyócskák ellenálló műanyagból készültek, melyek fémrudakon csúsznak. A szerkezet szélessége garantálja, hogyha a tanuló a 10-es sorokat teljesen jobbra-vagy balra tolja, akkor középen maradjon elválasztásnyi hely.


Jellemzői:

- fából készült keret

- színes számólógolyók

- nagyszerű oktató eszköz

 Termék paraméterei

Mérete: 60 cm  x 65,5 cm  x 120 cm

Anyaga: fa

Ajánlott korosztály: 3 +Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!