Fa kerti tároló ház KARIBU DALIN 1 (144438) SET | Fa kerti tároló házak | Inlea.hu - a játék webáruház
0 0 Ft
Az Ön kosara üres!
Akciók Újdonságok Különleges ajánlat

Fa kerti tároló ház KARIBU DALIN 1 (144438) SET

Szinte nincs is olyan kertes ház ahol ne lenne szükség egy kerti tárolóra. Egy kerti szerszámos faház praktikus tárolóhelyként szolgál tucatnyi kerti szerszámtól a kerékpárokig mindennek, amit nem szeretne szem előtt hagyni.Az igényes megjelenésű, északi lucfenyőből készült faház ideális megoldás különböző ...
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.
Cikkszám: LG2087
Kedvencekhez adom

Szinte nincs is olyan kertes ház ahol ne lenne szükség egy kerti tárolóra. Egy kerti szerszámos faház praktikus tárolóhelyként szolgál tucatnyi kerti szerszámtól a kerékpárokig mindennek, amit nem szeretne szem előtt hagyni.Az igényes megjelenésű, északi lucfenyőből készült faház ideális megoldás különböző kerti szerszámok, valamint szabadidős eszközök tárolására. Német minőség a prémium német gyártótól, a Karibu Holztechnik GmbH-tól.


Jellemzői:

- 14 mm vastag fa profilok

- dupla szárnyú ajtók zsanérokon, teljes szélességük 114,5xh175 cm

- ablak minden ajtószárnyban (műanyag üvegezés), 50x50 cm méretű

- ablak az oldalfalban (műanyag üvegezés), mérete 59 x 59 cm

- a csomag tartalmazza a padlót és a szürke homokfúvott tetőfedést


A ház alapjai:

Kérjük, fokozott óvatossággal járjon el a ház alapjainak megépítésekor. Helyezze az alapot úgy, hogy az alapzat felső széle körülbelül 5 cm-re nyúljon a környező területtől. Az alapot vízszintes síkban pontosan ki kell egyensúlyozni és le kell vezetni, hogy az alapgerendák egy síkban feküdjenek. A talajjal való közvetlen érintkezés és a talajnedvesség gerendákba jutásának megakadályozása érdekében helyezzen alá  bitumenes  tartórácsot (nem tartoza a csomagnak). Az alapok tartóssága érdekében meg figyelembe kell venni  a legfontosabb előfeltételeket - az alapot, a négyzetet és a pontos síkot. 


A padló:

A házat padlóval együtt szállítjuk. Más modellek esetében, ha a házat egyenesen betonra vagy más szilárd és teherbíró felületre építik, akkor nincs szükség padlóra. A felhasználó szempontjából sokkal kellemesebb hangulatot teremt és tisztább belteret biztosít. A nyomással impregnált skandináv fenyőből készült padlókeret (rostély), amelyhez a padlót lehet csavarozni, a ház alapcsomagolásában található. A padló felépítéséhez nem feltétlenül szükséges megvásárolni az eredeti padlót, a padló bármilyen megfelelő anyagból (padló, OSB lapok) a padló vázához csavarozható, amelyet a szükséges méretekhez igazíthat. A padló lefektetése akkor szükséges, ha a házat puha felületre építi. Maga az eredeti padló lucfenyőprofilokból áll. Az alépítményt (tartókeretet) ezután 60 mm széles, nyomással impregnált padlógerendák alkotják (már az alapcsomagban is vannak).


A tető:

A tető forgácslapból készül. A lejtős tetővel rendelkező házakhoz öntapadó bitumenes kartont, öntapadó alumínium-bitumen tetőfóliát javasolunk a tető felületén. A bitumen zsindely 15 fok-nál nagyobb hajlásszögű tetőkhöz is alkalmas. 


A ház felületkezelése:

Természetes fa - összeszerelés előtt az összes épületelemet mélyre ható alapozóval és megelőző bevonattal kell kezelni a penész ellen, az elemek külső és belső oldalán egyaránt. A végső bevonáshoz használjon időjárásnak ellenálló, jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező anyaggal, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. A festéknek egyszerre kell víztaszítónak, fényállónak és nedvességállónak lennie. Győződjön meg arról, hogy a festéknek van-e elegendő szín pigmentje, különben a fa elszürkülhet. Ne használjon lakkot! Kérjen részletes tanácsot egy speciális festékkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó munkamenetét. A tökéletes szárítás és szellőzés után vigyen fel egy másik réteget. A fa alapos védelme alapvetően befolyásolja a ház életét. A ház jó állapotának fenntartása érdekében rendszeresen meg kell ismételni a ház felületvédelmét.

Tárolás összeszerelés előtt:

Felhívjuk figyelmét, hogy a csomag nem vízálló. A fólia csak a szennyeződéstől védi a fát. Ezért az építési készletet a végső összeszerelésig száraz helyen tárolja, és ne közvetlenül a földön, védve az időjárástól (páratartalom, nap, stb.). Ne tárolja fűtött helyen!

Szállítás:

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető. A házat lapraszerelt állpotban szállítjuk. A kirakodás során a vevő együttműködésére van szükség. Különösen nagyobb házak esetén számoljon azzal, hogy egy ház több raklapon érkezhet, több száz kg össztömeggel!


FIGYELEM:

A megvásárolt árut a kézhezvételtől számított 1 hónapon belül ellenőrizni kell! Kérjük ellenőrizni, hogy az összeszereléshez szükséges összes elemet tartalmazza-e, illetve, hogy sérülésmentes-e termék. Az ilyen jellegű reklamációkat 1 hónap elteltével automatikusan elutasítjuk.

 Termék paraméterei

Szélesség (kültéri): 2,45 m
Hossz (kültéri): 1,80 m
Beépített terület: 4,41 m2
Ajtószélesség: 1,15 m
Ajtó magassága: 1,74 m
Falmagasság: 1,82 m
Magasság (kültéri): 2,31 m
Ajtó: dupla szárnyú csuklós
Falvastagság: 14 mm
A ház tető vastagsága: 16 mm
Tetőfedés (szállítási terjedelem): igen
Tetőterület: 5,8 m2
Csomagolt padló: igen
Ablakok (üvegezés): plexi
Hótetőterhelés: 75 kg / m2
Gyártó: KARIBU HOLZTECHNIK
Súly: 208 kg


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek

Kerti ház Aga MR4052 236x206x174 cm - Zöld
Raktáron
136 520 Ft
Kerti ház 236x209x195 cm Aga MR4055
Utolsó 5 darab raktáron
153 590 Ft
Szeletelhető játék fa pizza Aga4Kids PIZZA TOY MR6039
Utolsó 6 darab raktáron
5 110 Ft