Fa kerti tároló ház KARIBU DEVIN (23486) natur | Fa kerti tároló házak | Inlea.hu - a játék webáruház
0 0 Ft
Az Ön kosara üres!
Akciók Újdonságok Különleges ajánlat

Fa kerti tároló ház KARIBU DEVIN (23486) natur

Szinte nincs is olyan kertes ház ahol ne lenne szükség egy kerti tárolóra. Egy kerti szerszámos faház praktikus tárolóhelyként szolgál tucatnyi kerti szerszámtól a kerékpárokig mindennek, amit nem szeretne szem előtt hagyni.Az igényes megjelenésű, északi lucfenyőből készült faház ideális megoldás különböző ...
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.
Cikkszám: LG2358
Kedvencekhez adom

Szinte nincs is olyan kertes ház ahol ne lenne szükség egy kerti tárolóra. Egy kerti szerszámos faház praktikus tárolóhelyként szolgál tucatnyi kerti szerszámtól a kerékpárokig mindennek, amit nem szeretne szem előtt hagyni.Az igényes megjelenésű, északi lucfenyőből készült faház ideális megoldás különböző kerti szerszámok, valamint szabadidős eszközök tárolására. Német minőség a prémium német gyártótól, a Karibu Holztechnik GmbH-tól. A háznak ez a változata kb. 100 cm hosszú, jobbra szerelhető terasztetőt tartalmaz.


Jellemzői:

- 14 mm vastag fa profilok

- dupla szárnyú ajtók zsanérokon, teljes szélesség 115, magasság 174 cm

- 1x ablak minden ajtószárnyban (műanyag üvegezés), 

- a csomag nem tartalmazza a padlót és a szürke homokfúvott tetőfedést


A ház alapjai:

Kérjük, fokozott óvatossággal járjon el a ház alapjainak megépítésekor. Helyezze az alapot úgy, hogy az alapzat felső széle körülbelül 5 cm-re nyúljon a környező területtől. Az alapot vízszintes síkban pontosan ki kell egyensúlyozni és le kell vezetni, hogy az alapgerendák egy síkban feküdjenek. A talajjal való közvetlen érintkezés és a talajnedvesség gerendákba jutásának megakadályozása érdekében helyezzen alá  bitumenes  tartórácsot (nem tartoza a csomagnak). Az alapok tartóssága érdekében meg figyelembe kell venni  a legfontosabb előfeltételeket - az alapot, a négyzetet és a pontos síkot. 

A padló:

A házat padlóval együtt szállítjuk. Más modellek esetében, ha a házat egyenesen betonra vagy más szilárd és teherbíró felületre építik, akkor nincs szükség padlóra. A felhasználó szempontjából sokkal kellemesebb hangulatot teremt és tisztább belteret biztosít. A nyomással impregnált skandináv fenyőből készült padlókeret (rostély), amelyhez a padlót lehet csavarozni, a ház alapcsomagolásában található. A padló felépítéséhez nem feltétlenül szükséges megvásárolni az eredeti padlót, a padló bármilyen megfelelő anyagból (padló, OSB lapok) a padló vázához csavarozható, amelyet a szükséges méretekhez igazíthat. A padló lefektetése akkor szükséges, ha a házat puha felületre építi. Maga az eredeti padló lucfenyőprofilokból áll. Az alépítményt (tartókeretet) ezután 60 mm széles, nyomással impregnált padlógerendák alkotják (már az alapcsomagban is vannak).

A tető:

A tető forgácslapból készül. A lejtős tetővel rendelkező házakhoz öntapadó bitumenes kartont, öntapadó alumínium-bitumen tetőfóliát javasolunk a tető felületén. A bitumen zsindely 15 fok-nál nagyobb hajlásszögű tetőkhöz is alkalmas. 

A ház felületkezelése:

Természetes fa - összeszerelés előtt az összes épületelemet mélyre ható alapozóval és megelőző bevonattal kell kezelni a penész ellen, az elemek külső és belső oldalán egyaránt. A végső bevonáshoz használjon időjárásnak ellenálló, jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező anyaggal, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. A festéknek egyszerre kell víztaszítónak, fényállónak és nedvességállónak lennie. Győződjön meg arról, hogy a festéknek van-e elegendő szín pigmentje, különben a fa elszürkülhet. Ne használjon lakkot! Kérjen részletes tanácsot egy speciális festékkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó munkamenetét. A tökéletes szárítás és szellőzés után vigyen fel egy másik réteget. A fa alapos védelme alapvetően befolyásolja a ház életét. A ház jó állapotának fenntartása érdekében rendszeresen meg kell ismételni a ház felületvédelmét.

Tárolás összeszerelés előtt:

Felhívjuk figyelmét, hogy a csomag nem vízálló. A fólia csak a szennyeződéstől védi a fát. Ezért az építési készletet a végső összeszerelésig száraz helyen tárolja, és ne közvetlenül a földön, védve az időjárástól (páratartalom, nap, stb.). Ne tárolja fűtött helyen!

Szállítás:

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető. A házat lapraszerelt állpotban szállítjuk. A kirakodás során a vevő együttműködésére van szükség. Különösen nagyobb házak esetén számoljon azzal, hogy egy ház több raklapon érkezhet, több száz kg össztömeggel!


FIGYELEM:

A megvásárolt árut a kézhezvételtől számított 1 hónapon belül ellenőrizni kell! Kérjük ellenőrizni, hogy az összeszereléshez szükséges összes elemet tartalmazza-e, illetve, hogy sérülésmentes-e termék. Az ilyen jellegű reklamációkat 1 hónap elteltével automatikusan elutasítjuk.


 Termék paraméterei

Szélesség (külső): 0,98 m
Hossz (kültéri): 2,89 m
Beépített terület: 2,83 m2
Ajtószélesség: 1,15 m
Ajtó magassága: 1,74 m
Falmagasság: 1,94 m
Magasság (kültéri): 2,05 m
Ajtó: dupla szárnyú csuklós
Falvastagság: 14 mm
A ház tető vastagsága: 16 mm
Tetőfedés (szállítási terjedelem): nem
Tetőterület: 2,6 m2
Csomagolt padló: nem
Ablakok (üvegezés): plexi
Hótető terhelése: 75 kg / m2
Gyártó: KARIBU HOLZTECHNIK
Súly: 140 kg
Szín: fa
Ajánlott mennyiség ALU-bitumen tekercsek 1x5 m: 1 db

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek