Fa montessori golyós mozaik puzzle Kruzzel 10980 | Készségfejlesztő játékok | Inlea.hu - a játék webáruház
0 0 Ft
Az Ön kosara üres!
Akciók Újdonságok A NAP FOGÁSA
Újdonság

Fa montessori golyós mozaik puzzle Kruzzel 10980

Tökéletes játék minden kreatív gyermek számára 3 éves kortól. A rejtvény  fejleszti a legkisebbek képzelőerejét, és ösztönzi a nem mindennapi, kreatív gondolkodást . Fiúknak és lányoknak egyaránt tökéletes ajándék. A gyerekeknek készült mozaikok lehetővé teszik, hogy önállóan tervezzen és készítsen gyönyörű, színes ...
6 990 Ft
Raktáron - Várható szállítás április 30.
Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.
Gyártó: Inlea4Fun
Cikkszám: MY-14677
Kedvencekhez adom

Tökéletes játék minden kreatív gyermek számára 3 éves kortól. A rejtvény  fejleszti a legkisebbek képzelőerejét, és ösztönzi a nem mindennapi, kreatív gondolkodást . Fiúknak és lányoknak egyaránt tökéletes ajándék. A gyerekeknek készült mozaikok lehetővé teszik, hogy önállóan tervezzen és készítsen gyönyörű, színes mintákat és teljes képeket. A színes játék sok órányi szórakozást garantál egyedül és szülőkkel vagy társaival egyaránt. Tökéletesen  helyettesíti a szokásos kifestőkönyveket  - nem kell időnként cserélnie az oldalakat, csak vegye ki a színes golyókat, és kezdje újra a játékot.

Minden elkészült képpel növekszik az önbizalom és nőnek a játéklehetőségek. A színes mozaik  türelmet gyakorol, tervezésre és logikus gondolkodásra tanít. A kirakós játék  remek módja a kis kezek és a kézügyesség gyakorlásának is . Először is ki kell választani (kihalászni) a szükséges labdát a többiek csoportjából, majd kisujjaival megfelelően elhelyezni, majd a táblán lévő lyukba ütni. Mindez  tökéletesen edzi a gyermek kézmozdulatainak pontosságát, ami a jövőben kifizetődik .

A színes mozaikkészlet 77 színes elemet tartalmaz , amelyek tetszőleges mintázatba rendezhetők. Itt 7  különböző  színű golyó található, így még fantáziadúsabb képeket készíthetsz. A gyerekeknek szánt gombás mozaikjáték  nagymértékben fejleszti a képzeletet és serkenti a kreativitást . Itt szinte bármilyen mintát létrehozhat - csak egy pillanatra kell gondolkodnia, és meg kell terveznie a kis elemek elrendezését.


Készlet tartalma:

  • 77 golyó
  • 7 golyós forma
  • fa alátét
  • 4 minta
  • 2 bot
  • fogó
  • kanál

 Termék paraméterei

Ajánlot életkor: 3 éves kortól

Anyaga: fa

Méretek (hossz/szélesség/magasság): 22x22x5,5cm

Súly: 0,70 kg

Súly csomagolással: 0,80 kg



Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek

Interaktív készségfejlesztő játék HOLA
Készleten 5-8 munkanap
15 990 Ft
Kinetikus homok 5 kg ADAM TOYS Natursand  - N3015
Utolsó 6 darab raktáron
8 090 Ft