Fészekhinta Inlea4Fun 120 cm - kék | Fészekhinták | Inlea.hu - a játék webáruház

Fészekhinta Inlea4Fun 120 cm - kék

Minden gyerkőc szeret hintázni, a kertben ideális játék lehet nekik. Biztonságos szórakozást nyújthat az udvaron gyermekeinknek és barátaiknak. A hintázás nélkülözhetetlen szerepet tölt be a megfelelő egyensúlyérzék, a térérzékelés, a ritmusérzék, a mozgáskoordináció és ... Teljes leírás
34 200 Ft
Készleten 5-8 munkanap
Gyártó: Inlea4Fun
Cikkszám: SP0656 NI


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

Minden gyerkőc szeret hintázni, a kertben ideális játék lehet nekik. Biztonságos szórakozást nyújthat az udvaron gyermekeinknek és barátaiknak. A hintázás nélkülözhetetlen szerepet tölt be a megfelelő egyensúlyérzék, a térérzékelés, a ritmusérzék, a mozgáskoordináció és a finommotorikus mozgások kialakulásában. A gyermekek egészen az iskoláskorig ösztönösen igénylik a hintázó mozgást, és ezzel, ha nem is tudatosan, de tulajdonképpen ezeket a képességeiket fejlesztik. 

Miért vinné ki csemetéit a parkba, ha a hátsó kertben is jól érezhetik magukat ennek a stabil és biztonságos hintaszettnek segítségével? Az Inlea4Fun fészekhinta tartós és időjárásálló, ezáltal tökéletesen alkalmas kültéri használatra, de beltérre egyaránt megfelel. Ezeníkvül a felfüggesztő kötelek a kampók segítségével állíthatóak, így ideális lehet különböző életkorú gyerekek számára.


Jellemzői:

- minőségi acél konstrukció

- stabil szerkezet

- a kötél hossza állítható

- kényelmes ülés

 Termék paraméterei

Közép átmérője: 120 cm

Maximális súly: 150 kg

Súly: 6,6 kg

Szabályozott hossz: 185 cm

Vonalvastagság: 1,3 cm

Zsinór vastagsága: 0,8 cm

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!