Finn szauna beltéri Karibu HOLZTECHNIK SANDRA 6160 | Inlea.hu - a játék webáruház
0 0 Ft
Az Ön kosara üres!
Akciók Újdonságok Különleges ajánlat

Finn szauna beltéri Karibu HOLZTECHNIK SANDRA 6160

Ezt a finn szauna modellt egy ház vagy lakás edzett belső tereire tervezték. Gyártója, a németországi brémeni KARIBU HOLZTECHNIK cég, sikeresen folytatta évszázados skandináv szauna hagyományát, miközben beépítette a mai modern technológiát. Ez a kisebb finn szauna legfeljebb két ember számára kényelmes. A ...
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.
Cikkszám: LG1953
Kedvencekhez adom

Ezt a finn szauna modellt egy ház vagy lakás edzett belső tereire tervezték. Gyártója, a németországi brémeni KARIBU HOLZTECHNIK cég, sikeresen folytatta évszázados skandináv szauna hagyományát, miközben beépítette a mai modern technológiát. Ez a kisebb finn szauna legfeljebb két ember számára kényelmes. A szauna mérete 145 x 145 cm. A szauna tetőkeretes és LED-es világítást nem tartamazza. A szauna teljes egészében skandináv fenyőfából készül. A fa Európa távoli északi részéről származik, és kémiailag teljesen kezeletlen. Ennek eredményeként mentes minden ismert problematikus anyagtól, amelyek a szaunázás során a fából szabadulhatnak fel. Ez a fedett szauna kivételes hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.  A szauna teljes falvastagság tehát 38 mm. Az üvegajtók 8 mm vastag füstbarna biztonsági üvegből készülnek. Ajtó méretei 64 x 162 cm. Ajtó fogantyú KARIBU kivitelben. A szaunának nincs saját padlózata, és kizárólag megfelelő padlóval ellátott, szakszerűen csempézett helyiségben kell elhelyezni.

Ehhez a szauna modellhez energiatakarékos 3,6 kW, 9 kW teljesítményű elektromos kemence vásárolható.

Felszerelés és kiegészítők:

A szokásos csomag tartalma 2x aspen fapad (1x szélesség 57 cm + 1x szélesség 27 cm, legfeljebb 250 kg) és a sütő fa védőkerete.

Szauna vásárlás előtt:

A szauna vásárlása előtt javasoljuk ellenőrizni a lakás tulajdonosának hozzájárulását. Ezután meg kell tudni, hogy milyen lehetőségek vannak a szauna kályhák csatlakoztatására, azaz. hogy van-e 400 V a lakásban, és van-e minimum 16 A a biztosítékban.

A szállítási időtartam eltérhet a feltüntetett szállítási időtől. A szállítási időről pontosabb tájékoztatást az ügyfélszoglálatunkon tájékozódhat.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető. 

 Termék paraméterei

Gyártó: KARIBU HOLZTECHNIK
Kategória: beltéri szaunák
Építőanyag: skandináv fenyő
Falvastagság: 38 mm
Ajtó: teljes üveg - füstüveg 8 mm
Pad és kiegészítők anyaga: nyárfa
Padok száma és mérete: 2x / 1x szélesség 57 cm + 1x szélesség 27 cm
Személyek száma: 2
Ajánlott kemencék: 3,6 kW vagy 9 kW
Szaunakályhák: nem
Szaunakövek: nem
Szélesség (kültéri): 1,45 m
Mélység a falig: 1,45 m
Magasság (kültéri): 1,87 m
Súly: 250 kg
Csomag méretei: 202 x 116 x 53 cm / 270 kg

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek