Fóliasátor 3 x 6,1 m - 35 mm SHELTERLOGIC EU70658 | Fóliasátrak és melegágyak | Inlea.hu - a játék webáruház
0 0 Ft
Az Ön kosara üres!
Akciók Újdonságok A NAP FOGÁSA

Fóliasátor 3 x 6,1 m - 35 mm SHELTERLOGIC EU70658

Minőségi fóliasátor / melegház az amerikai ShelterLogic cégtől. Ideális választás paradicsom, paprika és sok más zöldség termesztéséhez, vagy a termelési szezon meghosszabbításához, minden kertben megtalálja a helyét. A ShelterLogic cég az egyik legismertebb ponyva gyártók közé tartozik a világpiacon.A fóliasátort két fontos ...
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.
Gyártó: SHELTERLOGIC
Cikkszám: LG1555
Kedvencekhez adom
Minőségi fóliasátor / melegház az amerikai ShelterLogic cégtől. Ideális választás paradicsom, paprika és sok más zöldség termesztéséhez, vagy a termelési szezon meghosszabbításához, minden kertben megtalálja a helyét. A ShelterLogic cég az egyik legismertebb ponyva gyártók közé tartozik a világpiacon.

A fóliasátort két fontos előny jellemzi:

1) Masszív szerkezet 35 mm átméretű acél csövekből készült. Az acél csövek felülete por bevonattal ellátott, ami anti korróziós védelmet biztosít. A masszív szerkezet (SHELTERLOCK® 3x STEEL STABILIZERS összekötő rendszer) nem hasonlítható össze az átlagos, extrémen olcsó termékekkel, amelyek túlterhelték a magyar piacot.

2) speciális, termesztéshez szolgáló 3 rétegű átlátszó fólia / PE fólia (155g/m2), amely optimális mennyiségű UV sugarat ereszt át, amely a zöldség termesztéséhez szükséges. A fólia szerkezete lehetővé teszi az egyenletes fényáteresztést a fóliasátor teljes területén, ugyanakkor hőszigetelő – a reggeli fagyoktól megvédi a palántákat, délben pedig megakadályozza a túlmelegedést. A fólia vízálló. A bejárati nyílás cipzár segítségével zárható. A hátsó, és az elülső részen található nyílások biztosítják a kényelmes szellőzést. A csomag tartalmazza a rögzítő csavarokat a hatékony rögzítéshez. 

Egyszerű összeszerelés, a fóliasátor összeszerelése kb. 2 órát vesz igénybe, a fóliasátor utóbbi kezelése egyszerű, két ember képes erre.

Jellemzői:
- külső méretek: szélesség 300 x hossz 610 x magasság 240 cm
- belépőnyílás méretei: szélesség 100 x magasság 190 cm
- polietilén fólia

A ShelterLogic ponyva – fólia élettartama

A fólia, háromrétegű, szövött polietilén (155/m2) felhasználásával készült. A ponyva felülete természetesen részben UV szűrő, mint két oldala ellátott UV filterrel, amely védi a ponyvát a fény csapadékkal szemben. A minőségi ponyva csökkenti az esetleges szakadás kockázatát. A ponyva szilárd és termikusan stabil. KÖZÉP EURÓPÁBAN a ponyva élettartama körülbelül 4 - 5 év, azonban lehet sokkal hosszabb, ugyanakkor sokkal rövidebb. Az élettartamát nagyban befolyásolják a külső hatások, mint mondjuk a fény csapadék (az intenzíven napsütött területen a ponyva élettartama rövidebb, mint a kevésbé napsütött területeken), időjárási viszonyok, (elsősorban a szél sebessége) légszennyezés (exhaláció, kiporzás, az eső sav tartalmaz adott területen). Az említett negatív külső hatások nagyban befolyásolják - rövidítik a polietilén ponyva élettartamát. Az élettartamhoz vonatkozó információk csak olyan esetben érvényesek, ha a ponyva rögzítése a szerkezetre a szerelési útmutató alapján történt.

Lapra szerelt kivitelben – 1 csomag – méretei 111 x 51 x 24 cm, tömeg cca 67,1 kg.

 Termék paraméterei

Kategória: Fóliasátor / melegház
Beépített terület: 18,3 m2
Külméret hossza: 6,1 m
Külméret szélesség: 3 m
Külméret magasság: 2,4 m
Ajtó: gördülő ponyva
Szerkezet anyaga: acél csövek – 35 mm átmérő
Ajtó magasság: 1,9 m
Ajtó szélesség: 1 m
Gyártó: SHELTERLOGIC
Szín: fehér
Tömeg: 68 kg

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek

Holnapra nálad
Kerti fóliasátor 200x77x150 cm Linder Exclusiv MC4301
Jelenleg raktáron
11 890 Ft
Holnapra nálad
Kerti magaságyás horganyzott acélból 180x90x60 cm AGA MR4069
Jelenleg raktáron
34 290 Ft
Holnapra nálad
Kerti magaságyás horganyzott acélból 180x90x29 cm AGA MR4073
Jelenleg raktáron
18 890 Ft
Kerti fóliasátor 130x50x45 cm AGA MR4010
Készleten van
11 290 Ft
Holnapra nálad
Kerti magaságyás horganyzott acélból 240x90x29 cm AGA MR4072
Jelenleg raktáron
20 990 Ft