Fürdőjáték hálóval Inlea4Fun 5102 | Inlea.hu - a játék webáruház

Fürdőjáték hálóval Inlea4Fun 5102

Színes, biztonságos és vidám játék szett, amelyet szórakozásra terveztek a gyermekek fürdőzése során. Minden kisgyermek imád a fürdőkádban vagy a medencében pancsolni, különösen akkor, ha színes játékokkal játszhat. A játékok serkentik a gyermek kézi képességeinek fejlődését. Lehetővé teszik a gyermek számára, hogy ... Teljes leírás
6 400 Ft
Készleten 3-5 munkanapon belül
Gyártó: Inlea4Fun
Cikkszám: LE-5102


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

Színes, biztonságos és vidám játék szett, amelyet szórakozásra terveztek a gyermekek fürdőzése során. Minden kisgyermek imád a fürdőkádban vagy a medencében pancsolni, különösen akkor, ha színes játékokkal játszhat. A játékok serkentik a gyermek kézi képességeinek fejlődését. Lehetővé teszik a gyermek számára, hogy megfigyelje a vízben lévő tárgyak viselkedését, ami serkenti gyermekünk fantáziáját. A játékok lebegnek, és ha megtöltik vízzel, “permeteznek” vizet – ez nagyon szórakoztató a gyermek számára.

A csónakok és az állatok gumiból készülnek, tökéletes méretük a gyermek kezéhez igazodik. A készlet négy csészével rendelkezik, amelyekből piramisit lehet építeni, az egyik csészét a másikra téve – a legkisebbtől a legnagyobbig .. és mi több, a gyermek figyelni tudja, hogyan áramlik a víz az egyikből a másikba.


Jellemzői:

– színes hajó

– háló

– 4 darab gumiállat

– 4 db műanyag állat
 Termék paraméterei

Ajánlott korosztály: 6 m+

Anyag: gumi, műanyag

Csomag mérete : 40 cm x 7,5 cm x 30,5 cm  


Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek