Gázfűtéses kültéri kandalló 14 kW MALTEC World Flame WF-999 | Hűtés-fűtés-légtisztítás | Inlea.hu - a játék webáruház

Gázfűtéses kültéri kandalló 14 kW MALTEC World Flame WF-999

A kinti hideg nem lehet akadálya annak, hogy kellemesen töltsük az időt a szabadban, akár a teraszon. Kellemetlen és hűvös időben is pihenhetünk a friss levegőn, anélkül, hogy fáznánk.  A gázfűtésés kandalló elegendő melegséget biztosít az asztalnál hideg estéken. A 14 kW teljesítményű teraszfűtőt propán-bután üzemanyag ... Teljes leírás
217 900 Ft
Utolsó 4 darab raktáron
Várható szállítás december 1.
Gyártó: MalTec
Cikkszám: MA-107992


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

A kinti hideg nem lehet akadálya annak, hogy kellemesen töltsük az időt a szabadban, akár a teraszon. Kellemetlen és hűvös időben is pihenhetünk a friss levegőn, anélkül, hogy fáznánk.  A gázfűtésés kandalló elegendő melegséget biztosít az asztalnál hideg estéken. A 14 kW teljesítményű teraszfűtőt propán-bután üzemanyag táplálja. 

A gázpalack csatlakoztatása után a készüléket egy gomb vezérli, amely meghatározza a kibocsátott hő mennyiségét. Ezenkívül a készülék elektromos gyújtással van felszerelve, amely megkönnyíti az égő néhány másodperc alatt történő meggyújtását. A kandalló alsó részén  egy zárt részbe helyezzük a gázpalackot.A készüléket cseppfolyósított gáz táplálja egy hengerben, amely infravörös sugárzást bocsát ki, amelyet az emberek hőként érzékelnek. Az érzékelt levegő hőmérséklete a lámpa tartományában 18-20 ° C.

A gázáram -szabályozó lehetővé teszi a sugárzási teljesítmény beállítását a külső hőmérséklethez. A kandalló kiáramlásgátló és dőlésgátló védelemmel van ellátva, ami teljesen biztonságos használatot tesz lehetővé.

A szerelt kerekeknek köszönhetően könnyen mozgatható és elhelyezhető az általunk választott helyre. A készletben található dekoratív üvegköveknek köszönhetően még több varázst kölcsönöz készülékének.

Kiváló megoldás teraszokhoz,  kertekbe, kávézókba és éttermekbe. Lehetővé teszik a nyári szezon meghosszabbítását a szabadban. Szabadtéri rendezvények vagy kerti sátrak alatt is pótolhatatlanok. Jellemzői:

- lánghatás valódi kandalló hangulatot áraszt

- gördülő kerekeknek köszönhetően játék az áthelyezés

- kültéri használatra ajánlott

- porszórt acélszerkezet hosszú élettartamot biztosít

- üveg díszkövek

 Termék paraméterei

Gyártó: MalTec

Modell: WF-999

Fűtőteljesítmény: 9,5 - 14 kW

Gázfogyasztás: 749 g / h

Gáznyomás: 37mbar

Hőáram: 31000 BTU / h

Fűtési sugár: 5 méter

A reduktor mellékelve: IGEN

Anyag: porszórt acél.

Szivárgásvédelem: IGEN

Érzékelhető fűtési terület: 50m2

Gáz típusa: propán - bután

Súly: 42,1 kg

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek