Gyerek hinta korláttal Woody - WD10320 | Gyerek hinta | Inlea.hu - a játék webáruház

Gyerek hinta korláttal Woody - WD10320

Minden gyerkőc szeret hintázni, a kertben ideális játék lehet nekik. Biztonságos szórakozást nyújthat az udvaron gyermekeinknek és barátaiknak. A hintázás nélkülözhetetlen szerepet tölt be a megfelelő egyensúlyérzék, a térérzékelés, a ritmusérzék, a mozgáskoordináció és a finommotorikus mozgások kialakulásában. A gyermekek ... Teljes leírás
9 010 Ft
Készleten 5-8 munkanap
Gyártó: Woodyland
Cikkszám: NE-WD10320


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

Minden gyerkőc szeret hintázni, a kertben ideális játék lehet nekik. Biztonságos szórakozást nyújthat az udvaron gyermekeinknek és barátaiknak. A hintázás nélkülözhetetlen szerepet tölt be a megfelelő egyensúlyérzék, a térérzékelés, a ritmusérzék, a mozgáskoordináció és a finommotorikus mozgások kialakulásában. A gyermekek egészen az iskoláskorig ösztönösen igénylik a hintázó mozgást, és ezzel, ha nem is tudatosan, de tulajdonképpen ezeket a képességeiket fejlesztik. 

Ez a minőségi fából készült Woddy gyerek hinta ideális választás a kertbe vagy játszó parkba. A hinta  erős kötélzettel van ellátva. A köteleket kampókhoz, faágra lehet erősíteni a fém karikákkal, a keret felemelésével tud a gyerek a hintába ülni. Az ülőke elején és hátulján kis korlát van, ami megakadályozza, hogy a gyermek hintázás közben kiessen.


Jellemzői:

- stabil szerkezet

- vidám színek

- minőségi fából készült

 Termék paraméterei

Mérete:  30 x 30 x 160cm

Ajánlott korosztály: +3

Maximális terhelhetőség: 35 kg


Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!