Gyerek kertész kötény kerti szerszámokkal Small Foot | Egyéb kerti játékok | Inlea.hu - a játék webáruház

Gyerek kertész kötény kerti szerszámokkal Small Foot

Mikor elindul a kertészeti szezon kora tavasszal, akkor ezzel a praktikus, állítható gyerek kertészköténnyel és a teljes kertészeti szerszám felszereléssel már nem is okoz fejtörést a munka. Gyönyörű kertészkötény gyerekeknek zöld és szürke színek harmóniájában, igazán gyerekbarát kialakítású az állítható derék ... Teljes leírás

Lehetséges választások

6 900 Ft
Készleten 3-5 munkanapon belül
Gyártó: Small Foot Design
Cikkszám: NE-111881


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

Mikor elindul a kertészeti szezon kora tavasszal, akkor ezzel a praktikus, állítható gyerek kertészköténnyel és a teljes kertészeti szerszám felszereléssel már nem is okoz fejtörést a munka. 

Gyönyörű kertészkötény gyerekeknek zöld és szürke színek harmóniájában, igazán gyerekbarát kialakítású az állítható derék megkötővel és nyakmegkötővel. 

A kertészkészletben található fa nyelű és szürke és zöld árnyalataiban pompázó fém kerti eszközök minden kerti munka elvégzésére alkalmasak: kis ásó, gereblye, lapát és sorkihúzó gereblye. A kertészkészletben ugyancsak helyet kapott egy univerzális méretű gyerek kertészkesztyű. Valamennyi kertészeti eszköz a gyerekek kézméretéhez igazított, vastag, könnyen markolható fa nyelű. 

A kötényen az összes kerti szerszám elfér, vagy a gumipánt mögött vagy a kisebb, nagyobb kötényzsebekben. A gyerek kertészeti kötény anyagánál és kialakításánál fogva konyhai köténynek illetve kézműves köténynek is használható. 

A kertészeti szerszámok, lapát, ásó, gereblye a homokozóban vagy tóparton, tengerparton is kifejezetten jó szolgálatot tesznek kis használóiknak. 

Ez a kényelmes viseletű a gyermek kertészkötény minden kis kertész számára szükséges kellék a családi kiskertben.


Jellemzői :

-kertészköténykerti szerszámokkal

- zöld -szürek színben

 Termék paraméterei

Javasolt életkor: 3 éves kortól.

Mérete: 48 x 33 cm

Eszközök kb. mérete: 20 x 6,5 cmNincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!