Hattyú hinta Inlea4Fun | Inlea.hu - a játék webáruház
Akció

Hattyú hinta Inlea4Fun

Minden gyerkőc szeret hintázni, a kertben ideális játék lehet nekik. Biztonságos szórakozást nyújthat az udvaron gyermekeinknek és barátaiknak. A hintázás nélkülözhetetlen szerepet tölt be a megfelelő egyensúlyérzék, a térérzékelés, a ritmusérzék, a mozgáskoordináció és a finommotorikus mozgások kialakulásában. A gyermekek ... Teljes leírás
- 19% Az akció 23 nap múlva lejár!
11 030 Ft
8 900 Ft
Jelenleg raktáron
Várható szállítás október 3.
Gyártó: Inlea4Fun
Cikkszám: T02709


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

Minden gyerkőc szeret hintázni, a kertben ideális játék lehet nekik. Biztonságos szórakozást nyújthat az udvaron gyermekeinknek és barátaiknak. A hintázás nélkülözhetetlen szerepet tölt be a megfelelő egyensúlyérzék, a térérzékelés, a ritmusérzék, a mozgáskoordináció és a finommotorikus mozgások kialakulásában. A gyermekek egészen az iskoláskorig ösztönösen igénylik a hintázó mozgást, és ezzel, ha nem is tudatosan, de tulajdonképpen ezeket a képességeiket fejlesztik. 

A Paradiso Toys hattyú hinta kiváló minőségű műanyagból készült. A masszív műanyagnak köszönhetően hihetetlenül erős és strapabíró, valamint megfelel a hatályos biztonsági előírásoknak. Ez a hinta bőséges teret és játéklehetőséget kínál gyermekének és barátainak is. Változtassa át udvarát egy elbűvölő játszótérré ezzel a hintával. Felszerelése egyszerű, szakértelmet nem igényel.

Figyelmeztetés: A termék elsősorban kültéri használatra alkalmas, továbbá csak felnőtt közvetlen felügyelete mellett használható!


Jellemzői:

- strapabíró

- felszerelése egyszerű

 Termék paraméterei

Ajánlott korosztály: 1-3 év

Teljes méret: 42 x 41 x 55 cm

Kötél hossza: 120 cm

Maximális terhelhetőség: 25 kg

Csomagolás méret: 36 x 56,5 x 41,5 cm

Nettó súly: 1,32 kg


Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!