Interaktív készségfejlesztő házikó dallamokkal Inlea4Fun MY FIRST MUSIC BARN | Inlea.hu - a játék webáruház
0 0 Ft
Az Ön kosara üres!
Akciók Újdonságok A NAP FOGÁSA

Interaktív készségfejlesztő házikó dallamokkal Inlea4Fun MY FIRST MUSIC BARN

Egy színes, interaktív zenei istálló házikó, sok érdekes funkcióval, minden kisgyermeket biztosan érdekelni fog. Csak tegye az elemeket ebbe a vidám istállóba, és a móka garantált lesz. A házikó minden egyes falának különböző funkciói vannak. A házban fény van, amely villog, amikor megnyomják a gombokat, kinyílik az ajtó, ...
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.
Gyártó: Inlea4Fun
Cikkszám: JO-ZA3423
Kedvencekhez adom

Egy színes, interaktív zenei istálló házikó, sok érdekes funkcióval, minden kisgyermeket biztosan érdekelni fog. Csak tegye az elemeket ebbe a vidám istállóba, és a móka garantált lesz. A házikó minden egyes falának különböző funkciói vannak. A házban fény van, amely villog, amikor megnyomják a gombokat, kinyílik az ajtó, halljuk a nyitás és becsukás hangjait. A megfelelő gomb megnyomása után az ajtó csengőjének hangja hallható, a csúszkával a felső ablak mozgatásával a gyermek eldönti, hogy nappal vagy éjszaka van-e a ház lakóinál. Az egyik falon találunk gazdát állatokkal, ha a traktoron forgatjuk a fogaskerekeket, akkor halljuk a hangját és a dallamot, a gazda pedig boldogan bólogat. Az állatok megnyomása után meghalljuk a nevüket, majd egy boldog dallamot. A fal másik oldalán van egy öntözőkanna, amikor megfordítja, hallja az öntözés hangját, és amikor a katicabogarat felfelé vagy lefelé mozgatja, ismét dalokat hall. A tetőn van egy fészek, a madár megnyomása után dalt hall. A tetőre fogantyú van felszerelve, amelyet a gyermek elő tud húzni, amikor a házát más helyre akarja költöztetni.

A játék nagyon gondosan, a részletekre figyelemmel készült, kiváló minőségű, biztonságos műanyagból, szép élénk színekben. Maga a játék mozgatható, interaktív elemeinek köszönhetően minden funkció felfedezésére és megismerésére ösztönöz.


Tulajdonságai:

- tanulságos és szórakoztató

- kiváló minőségű műanyagból készült

-2 hangerőszint Termék paraméterei

Ajánlott korosztály: 18 hónapos kortól

A ház méretei: 19 x 17,5 x 13,5 cm

Tápegység: 3 x 1,5 V AA (nem tartozék)

CE tanúsítvány

a csomag méretei: 23 x 22 x 15,5 cm

súly: 0,6 kg


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek