Interaktív készségfejlesztő házikó dallamokkal Inlea4Fun MY FIRST MUSIC BARN | Inlea.hu - a játék webáruház
0 0 Ft
Az Ön kosara üres!
Akciók Újdonságok
Kedves Vásárlónk!

Tájékoztatni szeretnénk Önt, hogy az Inlea.hu webáruház 2024. március 1-től egyesül egy már több országban is jól működő és webshopokat üzemeltető vállalattal, mellyel tovább szeretnénk növelni a vásárlói élményt és tökéletesíteni szeretnénk szolgáltatásainkat.

Amire mindenképpen számíthatnak:
Ingyenes szállítási akciók, kedvezményes szállítás, napi termék akciók, szélesebb áru portfólió, óriási raktárkészlet.

Az egyesülés során igyekszünk minimalizálni a fennakadásokat és gördülékenyen végrehajtani a feladatokat, de rendelés teljesítési késedelmek még előfordulhatnak.
Minden beérkezett rendelést fogadunk, és a lehető legrövidebb időn belül ki is küldjük azt.
Kérjük a szíves türelmüket és megértésüket.

Inlea webáruház

Interaktív készségfejlesztő házikó dallamokkal Inlea4Fun MY FIRST MUSIC BARN

Egy színes, interaktív zenei istálló házikó, sok érdekes funkcióval, minden kisgyermeket biztosan érdekelni fog. Csak tegye az elemeket ebbe a vidám istállóba, és a móka garantált lesz. A házikó minden egyes falának különböző funkciói vannak. A házban fény van, amely villog, amikor megnyomják a gombokat, kinyílik az ajtó, ...
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.
Gyártó: Inlea4Fun
Cikkszám: JO-ZA3423
Kedvencekhez adom

Egy színes, interaktív zenei istálló házikó, sok érdekes funkcióval, minden kisgyermeket biztosan érdekelni fog. Csak tegye az elemeket ebbe a vidám istállóba, és a móka garantált lesz. A házikó minden egyes falának különböző funkciói vannak. A házban fény van, amely villog, amikor megnyomják a gombokat, kinyílik az ajtó, halljuk a nyitás és becsukás hangjait. A megfelelő gomb megnyomása után az ajtó csengőjének hangja hallható, a csúszkával a felső ablak mozgatásával a gyermek eldönti, hogy nappal vagy éjszaka van-e a ház lakóinál. Az egyik falon találunk gazdát állatokkal, ha a traktoron forgatjuk a fogaskerekeket, akkor halljuk a hangját és a dallamot, a gazda pedig boldogan bólogat. Az állatok megnyomása után meghalljuk a nevüket, majd egy boldog dallamot. A fal másik oldalán van egy öntözőkanna, amikor megfordítja, hallja az öntözés hangját, és amikor a katicabogarat felfelé vagy lefelé mozgatja, ismét dalokat hall. A tetőn van egy fészek, a madár megnyomása után dalt hall. A tetőre fogantyú van felszerelve, amelyet a gyermek elő tud húzni, amikor a házát más helyre akarja költöztetni.

A játék nagyon gondosan, a részletekre figyelemmel készült, kiváló minőségű, biztonságos műanyagból, szép élénk színekben. Maga a játék mozgatható, interaktív elemeinek köszönhetően minden funkció felfedezésére és megismerésére ösztönöz.


Tulajdonságai:

- tanulságos és szórakoztató

- kiváló minőségű műanyagból készült

-2 hangerőszint Termék paraméterei

Ajánlott korosztály: 18 hónapos kortól

A ház méretei: 19 x 17,5 x 13,5 cm

Tápegység: 3 x 1,5 V AA (nem tartozék)

CE tanúsítvány

a csomag méretei: 23 x 22 x 15,5 cm

súly: 0,6 kg


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek