Interaktiv táncoló macska HOLA Dancing Cat | Inlea.hu - a játék webáruház

Interaktiv táncoló macska HOLA Dancing Cat

Vidám játék, mely szórakozást nyújt minden kisgyerek számára. Interaktív táncoló macska, amely tökéletes játék minden kisgyermek számára. A cica a helyben táncol és sétál. Beépített mikrofonja van, ami rögzíti, amit mondunk, és szórakoztató módon ismétli. A játék 4 x AA 1,5 V-os elemmel működik, amelyeket a csomagolás nem ... Teljes leírás
16 950 Ft
Készleten 3-5 munkanapon belül
Gyártó: HOLA
Cikkszám: RA-A721


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.
Vidám játék, mely szórakozást nyújt minden kisgyerek számára. Interaktív táncoló macska, amely tökéletes játék minden kisgyermek számára. A cica a helyben táncol és sétál. Beépített mikrofonja van, ami rögzíti, amit mondunk, és szórakoztató módon ismétli. A játék 4 x AA 1,5 V-os elemmel működik, amelyeket a csomagolás nem tartalmaz.

A játék tetején található a cica fejhallgatója, amely egyben kényelmes hordfogantyúként is funkcionál. Három gomb is található, amelyek különböző funkciókat hajtanak végre. Az első gomb "ütemre táncol" a macska táncolni kezd, hadonászik a kezével, csípőjével, rázza a fejét a zene ütemére. Ha a játék alján lévő gombot STOP-ról GO-ra mozgatja, a cica körben jár és forog. Színes fények villognak a cica pocakján. Ha egy cica farkát egyik oldalról a másikra mozgatjuk, vicces hanghatásokat hallunk.


Jellemzői:

– helyben táncol

- cica sétál

- beépített mikrofonnal

– színes fények villognak a hasán

- ideális ajándék bármilyen alkalomra

 Termék paraméterei

Ajánlott életkor: 18 hó +

Anyaga: műanyag

Cica mérete: kb. 35 cm x 25 cm x 13 cm

Csomagolási mérete: kb. 33 cm x 26 cm x 14 cm


Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!